Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Страниц: 1
Україно, вставай!!! Досить жерти горілку, віскі, текілу, коньяк та шампаньске! Судячи з наявності звітів, можливо, тілки я відкрив вже новий, 2014-й, рік товароупотрЄБЛЕНіЯ. Я сьогодні споживав гарну хвойду десь о 16:00. Камради, хто з нас першим "поставив зарубу" в цьому році? Я, чи хтось інший? Прошу написати, бо я висуваю свою кандидатуру на звання "першого товароупотрЄБІТЕЛЯ нашого ресурсу" в 2014 році
Прошу підтвердити, або спростувати мої зазіхання на це звання
Україно, вставай! Пора єбстися!
Свій звіт напишу найближчим часом у відповідній "гілці" ресурсу.
Отредактированно Эротоман (2014-01-02 17:39:43)
... перший день опісля Різдва.
Опісля коляди Ваш вірний камрад таки прокинувся. Мала б моя печінка руки - на хуй би задушила.
Був опять пікап, і я , як вірний син Петлюри і Бандери покарав пару кацапок москальскої наружності.
Адчет па формі скоро сделаю.
Ну, якщо немає інших повідомлень, то я таки "перший серед камрадів, що відкрили новій, 2014-й, рік товароупотрЄБЛЕНіЯ". З чим себе і поздоровляю. Виготовлення пам'ятної медалі та встановлення бюсту на батьківщині "героя" не обов'язкове... Гіп-гіп-ура мені!!!
Страниц: 1