21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2014-01-02 17:27:33

Еротоман
Доцент Лінгвістичного Факультету

"Україно, вставай...", або "хто перший".

Україно, вставай!!! Досить жерти горілку, віскі, текілу, коньяк та шампаньске! Судячи з наявності звітів, можливо, тілки я  відкрив вже новий, 2014-й, рік товароупотрЄБЛЕНіЯ. Я сьогодні споживав гарну хвойду десь о 16:00. Камради, хто з нас першим "поставив зарубу" в цьому році? Я, чи хтось інший? Прошу написати, бо я висуваю свою кандидатуру на звання "першого товароупотрЄБІТЕЛЯ нашого ресурсу" в 2014 році kol/bp
Прошу підтвердити, або спростувати мої зазіхання на це звання kol/ag
Україно, вставай! Пора єбстися! kol/scenic
Свій звіт напишу найближчим часом у відповідній "гілці" ресурсу.

Отредактированно Эротоман (2014-01-02 17:39:43)

Горить палає техніка ворожа, рідна Україна переможе! Горить, палає, більше спалахуй, руZZкій карабль - іди НАХУЙ! 🇺🇦
"Ми в Європі знаємо одну Русь - Київську, останнім королем якої був Данило Галицький" (Вольтер)
Тіло язичника - це піхви для меча духу...

#2 2014-01-08 07:34:39

Re: "Україно, вставай...", або "хто перший".

... перший день опісля Різдва.
Опісля коляди Ваш вірний камрад таки прокинувся. Мала б моя печінка руки - на хуй би задушила.
Був опять пікап, і я , як вірний син Петлюри і Бандери покарав пару кацапок москальскої наружності.
Адчет па формі скоро сделаю.

"Входить Мурзік. здоровенний сибірський котяра з шерстю, вусами і всім, чим положено.
Від звичайного кота Мурзік відрізняється тіки розмірами, саблезубістю і гарним баритоном ... "(с) Лесь Подерв'янський

#3 2014-01-09 15:18:07

Еротоман
Доцент Лінгвістичного Факультету

Re: "Україно, вставай...", або "хто перший".

Ну, якщо немає інших повідомлень, то я таки "перший серед камрадів, що відкрили новій, 2014-й, рік товароупотрЄБЛЕНіЯ". З чим себе і поздоровляю. Виготовлення пам'ятної медалі та встановлення бюсту на батьківщині "героя" не обов'язкове... Гіп-гіп-ура мені!!! kol/bp

Горить палає техніка ворожа, рідна Україна переможе! Горить, палає, більше спалахуй, руZZкій карабль - іди НАХУЙ! 🇺🇦
"Ми в Європі знаємо одну Русь - Київську, останнім королем якої був Данило Галицький" (Вольтер)
Тіло язичника - це піхви для меча духу...

Board footer