Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Была такая песня во времена великого и могучего: Мой адрес не дом и не улица. Мой адрес-СОВЕТСКИЙ СОЮЗ!
И вдалбливалась эта идея, шо мы живем в самой песдатой и заебатой стране с самых пеленок. И что мы должны благодарить Партию и Правительство за то, шо родились именно в СССР!
Практически в каждом из нас, кто родился до 1991 года, еще живет совок в большей или меньшей степени. И в лучшем случае срать им перестанут наши дети, если не внуки. Ведь незря Моисей евреев 40 лет по пустыне водил, шоб померли все до одного, кто родился в рабстве. Так и у нас сейчас происходит: бабушки живы, которые помнят колбасу по 2.20 и батоны по 22 коп, и вспоминая как им было заебато при Л.Брежневе, а еще точней "када мы были молодыми", и ходят на митинги комуняк и голосуют за Симоненков-Зюгановых, которые даже близко к идеологии комуняк отношеня не имеют, только пользуются названием, популярным у старшего поколения партии...
+ 100 500
В номинации "Фейк года" побеждает "политический" проект "Самопомич" (блять, да тут в каждом слове можно кавычки ставить )
http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/9/7043672/
Вопрос теперь следующий: какой % прошедших по списку Самопомочи в Раду будет голосовать синхронно с ОБ? Предполагаю - до 30%.
Около половины будут голосовать за тех, кто у власти (причем похуй кто власть, в этой группе депутатов будут сидеть и пилить бюджет 2 кадра из Датагрупа, купившие места в списке) и только 20% вроде лоха Соболева - синхронно с патриотами
Отредактированно fedot (2014-11-09 18:30:46)
Не про Раду, але теж про вибір.
ДНІПРО-1 - полк особливого призначення
Юрій Береза. Звернення до Порошенко.
Навіщо пан Президент продає 59 ОВК екс-регіоналу?
Шановний пане Президент. Від імені командиру полку «Дніпро-1» я б міг висловитися зовсім інакше, бо як учасник бойових дій, це можна завжди звернути на контузію. Проте, зараз, так сталося я –теж політик і маю дотримуватися норм та правил дипломатії. Але я не бізнесмен – в цьому різниця. Я не хочу пов’язувати війну з бізнесом, коли у нас на рахунку не гроші, а життя українців.
Ви зробили все для того, щоб Валентин Манько не пройшов по округу № 59, в якому в нього була підтримка виборців, більша ніж у Сажка. Бо саме Манько керував на цій
території антитерористичними операціями, ловив сепаратистів та допомагав мирним жителям. Він, як один з заступників командиру полку «Дніпро-1»,утримував шлях до Донецього аеропорту, і саме в цей час його хлопці відстрілюються на Пісках, не знаючи, чи наступить ранок.
Я повністю підтримую своїм зверненням і Бориса Філатова, і Андрія Денисенко. Бо це – мої ідейні побратими, які знають, що їх було обрано народом, який від усього серця хотів зупинити розповсюдження по країні режиму «януковича та регіонів».
Я присягаю на вірність своєму народові, якби це пафосно не звучало, і осуджую вашу обережну дипломатію, ціною якої стала доля мільйонів українців, що вже зрозуміли помилку, яку зробили в травні 2014 року (жирний шрифт мій. Ерік.)
Що зробили Ви?
Ви зіштовхнули лбами добровольців з підрозділами ЗСУ (3029) та залученням підрозділів «Грифон», «Титан», «Беркут», «Гепард», «Сокол» саме тоді, коли всю ту нову техніку , добре підготовлених невідомих у камуфляжі, що перешкоджали законним членам ОВК, треба було примирити між собою, зарахувати перемогу єдиного кандидата , а потім – відправити разом захищати цілісність кордонів України. Техніка, яку було підтягнуто до ОВК 59 могла бути влучно використана на захисті Донецького аеропорта та для закриття кордонів від наступу армії РФ.
Ви просто довели ситуацію з цим округом до абсурда, коли бойові товариші стоять по різні сторони барикад в свої країні, якій загрожує масштабне вторгнення з боку РФ.
Отредактированно Еротоман (2014-11-09 21:16:41)
Из ФБ Александра Онищенко
Задумался о роли #Тимошенко в нынешней коалиции.
Её гипертрофированное эго никогда не согласится с ролями второго плана. А жалкая по численности, да и по составу, фракция не позволяет надеяться ни на что иное.
Поэтому велика вероятность, что она пойдёт по трупам, чтоб максимально усложнить жизнь нынешним лидерам и развалить всё, что сможет. Ибо для неё, в теперешней ситуации, "Чем хуже - тем лучше!"
fedot написал:
Из ФБ Александра Онищенко
Задумался о роли #Тимошенко в нынешней коалиции.
Её гипертрофированное эго никогда не согласится с ролями второго плана. А жалкая по численности, да и по составу, фракция не позволяет надеяться ни на что иное.
Поэтому велика вероятность, что она пойдёт по трупам, чтоб максимально усложнить жизнь нынешним лидерам и развалить всё, что сможет. Ибо для неё, в теперешней ситуации, "Чем хуже - тем лучше!"
Опять Юлька во всем виновата.
Друже Фєдот, я правильно зрозумів твій останній меседж, шо Береза "лиє воду" на "млина" Тимошенко? Чи ти бабцю українського істеблішменту "приклав", як кажуть, "по ходу", без посилання до Берези?
Еротоман, я не в курсі які в неї там з березою тьорки.
Для мене вони асоціюються лише в сенсі: "Юляку - на березову гілляку!"
Виклав пост Онищенка, бо цілком з ним згоден.
Очевидно, що Петя не влаштовує хуйла.
Хуйло не піде прямою атакою на Київ, а буде шукати маріонетку, яка здійме бучу та повалить Петю з перспективою подальшої дезінтеграції України. Основну роль в цьому сценарії буде відведено таким персонажам, як ЮВТ.
PS
Прошу товариша Нікалаіча не вважити це за провокацією, а лише моєю персональною позицією зору відносно одного одіозного персонажу українського політикуму
fedot написал:
Очевидно, що Петя не влаштовує хуйла.
fedot написал:
Прошу товариша Нікалаіча не вважити це за провокацією, а лише моєю персональною позицією зору відносно одного одіозного персонажу українського політикуму
Товариш Ніколаіч, незважаючи на злу застуду, при ясному розумі і з повагою відноситься до Вашої "персональної позиції зору".
Оце ж мені цікаво, за те, шо Лисенко усе те слухав мовчки та не рвав на камеру на собі тєльнік за Пєтю, його просто знімуть з речників РНБО чи відправлять в окопи на фронт, так би мовити, "змивати кров'ю"...
Отредактированно Еротоман (2014-11-12 23:19:32)
Ерік, ти нєправ! Во всьом віновата Йулька!
Друже Вроттердам, Юля завзята пані. Може так стати, шо теревені про її політичну смерть можуть бути визнані занадто передчасними... Поживемо - побачимо...
fedot написал:
маленький козачок написал:
fedot написал:
А парни из Свободы не продаются...
та шо ви гаварите
Да, и пачом независимость Украины?
тута Вова Морда падрасказал чутка думаю шо он атвичаит за сваю речь
http://obozrevatel.com/crime/16357-krim … -hyatt.htm
безробитна волонтерка, ага ага знаем мы таких, таким наш форум и посвящен )))
Отредактированно areal (2014-11-28 16:22:49)
areal написал:
безробитна волонтерка, ага ага знаем мы таких)
а де ж аДчёт тоді?
маленький козачок написал:
areal написал:
безробитна волонтерка, ага ага знаем мы таких)
а де ж аДчёт тоді?
думаю стоит за отсчетом обратиться к #2-#12 в спиське их партии.
п.с. почему не к #1 думаю сами понимаете.
Отредактированно areal (2014-11-28 16:24:49)
Друзі, тут одного погляду достатньо, шоб зрозуміти як вона потрапила до ВР. Думаю, сценарій був, приблизно, такий:
Оленка (до "папіка") - Пупсіку, мені вже набридло бути адміністраторм в ресторані, хочу шось новеньке, більш гламурне. Ну шоб нічого не робити, шоб жити в Києві, шоб ніякої відповідальності і шоб по телевізору завжди показували, на всілякі "токшоу" запрошували, інтерв'ю брали.. А-а-а-а-а... Хочу-у-у-у-у-у...
"Папік", (почухавши яйця та потилицю) - Та не кричи ти, бісова дитина, дай подумати... О, придумав! Хочеш зроблю тебе Народним Депутатом України?
Оленка (підстрибуючи на одній нозі, та плескаючи в долоні) - Хочу, хочу, хочу...
"Папік" (важно) - Гівно вапрос! Зара подзвоню Олежці, зашлю бабала на його партію, будеш в списку в першій 20-ці...
Шось подібне було й насправді. З такою зовнішністю, "трудовою біографією", ітелектом та знанням законотворчої справи інакше не буває
Маю велику надію, шо поки що не буває... Тому й писав, шо зараз переходний період і, відповідно, переходний уряд, переходний президент, переходна Рада. В слідуючій Раді таких депутатів вже не буде. Інакше нахуя хлопці кров свою проливають...
Отредактированно Еротоман (2014-11-28 23:07:26)
areal написал:
безробитна волонтерка, ага ага знаем мы таких, таким наш форум и посвящен )))
просто у талановитих батьків талановита дитина,а ви всі зразу накинулися - "блядіна!блядіна!"
http://tabloid.pravda.com.ua/focus/547c40ca7cc75/
В моєиу "сценарії" міняємо "папіка" на батька. Все інше можна залишити без змін. Десь приблизно так воно все й відбувалося. Тільки ще натягли на доню білий халат, дали ганчірку в руки на наклацали "волонтерських" фоток для бидла піпла... Ну, шоб не виникало питань з приводу її патріотизму.
Отредактированно Еротоман (2014-12-01 22:25:59)
Совість ничого не варта, імідж -це все, є фото і це докази, що вона волонтерка)).... бойвий підар показал свій член своєму еЛОХторату і шо то бути патриотом
А мені здається,що в сценарій необхідно внести поправки: доцю, харе по клубам, да по заграницям шляться, треба осваівать нову професію та за голову братися. Підешь в депутати, посидишь трохи, як що несподобається будешь як АЛСУ, співачкой... приткнемо..
Отредактированно rodik (2014-12-02 06:13:02)
Бля, когда уже Свобода выгонит пиздоватую Фарион?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;fref=nf