Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Друзі, я дуже вибачаюся, але... Треба було відразу, але краще пізно, ніж ніколи... "Іваничєм" йобаного тераріста Гіркінда називали в лугандоні. Говнограф дрочив на Гіркінда саме під цим поганялом. Може ще раз перейменувати нового камрада на "Кузміч"? Та й аватарку прикольну мона до цього ніку прикрутити... Га? Ну, блядь, є такі персонажи, що які завгодно імена та призвища своєю персоною дискредитують на роки вперед. Іванич Гіркінд саме з таких. Хочу, шоб навіть духу його тут не було. Шо скажете?
Отредактированно Еротоман (2014-12-05 16:16:36)
Еротоман, ты если чего хочешь написать такого - пиши в личку, а не бросай дерьмо на вентилятор. Я и сам непротив изменить тутошний логин, который мне случаем достался. BigBoy меня запишите и все на том. А картинку себе я сам пришью, когда время на это будет.
Отредактированно Иванычь (2014-12-05 16:48:11)
Переносте в Пєтушатнік.
Слухай "вільний слухач". Я взагалі то не до тебе звертався, а до засновників ресурса. А ти якщо будеш так зі мною розмовляти, то бідеш кидати гівно великою совковою лопатою поза межами даного ресурсу. А скільки ти там гівна перекидаєш мені особисто байдуже. Я зрозуміло формулюю?
Я сюда не сраться пришел, а как на авторитетный в нужных кругах ресурс. Угрожать мне не надо. Уши мои для этого не свободны. Мог бы в личку написать, а не под моим отчетом мой ник обсуждать, который, повторяю, методом случайным достался.
Ерік, ну перегнув ти троха))
Кромє того шо новачок постить нафталінови одчьоти він поки не зробив нічо хуйового))
А по сутності питання? Я так зрозумів, шо "Іванич" всіх влаштовує? Тоді якого хуя коли ГСМ Атоса "графом" обізвав всі закіпішували? Можна було тоді й "графа" залишити? Ні? Яка різниця?
То шо будемо робити з "Іваничем"? Я про нік, а не про юзера?
Отредактированно Еротоман (2014-12-05 17:05:40)
Нафталин нет конечно.))) а Иванычем ведь не тока лугандонячий бох может быть
F-S написал:
Ерік, ну перегнув ти троха))
Кромє того шо новачок постить нафталінови одчьоти він поки не зробив нічо хуйового))
Так то ж бо й воно, шо поки що не зробив взагалі нічого корисного на ресурсі, а вже починає "крошити батон" на одного з засновників ресурса. І, до речі, нічого такого образливого, пропонуючи змінити ще раз нік цьому юзеру я не написав. А коли хтось пише мені, шо я тут "кидаю гівно на вентилятор", то буде від мене отримувати адекватну відповіль. Андерстенд?
Отредактированно Еротоман (2014-12-05 17:10:49)
Дед Егор написал:
... а Иванычем ведь не тока лугандонячий бох может быть
Дик і "графів" теж багато на світі білому...
Отредактированно Еротоман (2014-12-05 17:13:41)
Так він вже согласний змінити ім'я на Биг чего-то там.... дайте йому нове ім'я і хай вже буде спокій в хаті ))
Шоб не было лишних споров, в очередной раз переименовал Гиркина-Шуфричя в BigBoy. Именно так ему и нужно логиниться буит.
Эрик, а када я Атоса графом называл? Я ж даже книжку про 3-х мушкетеров не читал Откуда мне знать, шо он графом был? И Боярский про это никада не говорил по телевизору
rodik написал:
Так він вже согласний змінити ім'я на Биг чего-то там.... дайте йому нове ім'я і хай вже буде спокій в хаті ))
Спокій тут буде завжди. А вказати новачку на його неприпустиму риторику до одного з засновників ресурсу - це обов'язково. Якби в цій історії фігурували не я з, поки що, Іваничем, а хтось інший з новачків та засновників ресурсу - моя реакція була б такою ж.
Отредактированно Еротоман (2014-12-05 19:18:00)
gsm написал:
Шоб не было лишних споров, в очередной раз переименовал Гиркина-Шуфричя в BigBoy. Именно так ему и нужно логиниться буит.
Эрик, а када я Атоса графом называл? Я ж даже книжку про 3-х мушкетеров не читал Откуда мне знать, шо он графом был? И Боярский про это никада не говорил по телевизору
А? Шо? Який "граф"? Ніякого "графа" я не знаю й не знав ніколи А шо, Атос - то з книжки про Боярського?
БальшойМальчег,ти аДчётами афтарітєд заробляй,а не складнопідрядними реченнями зі фсілякими абаротамі,ОК?
хуяр свіжєнькі атчёти,а не підказуй кому куди і шо підкидати!
читай Правила!
якшо каже тобі старший таварісч Доцент шось,то ти прислухайся!)
Еротоман написал:
Переносте в Пєтушатнік.
перенёс