Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Запряг Вуко коня у воза і тулив додому на полонини. Думав комусь вдути по дорозі. Пошуршав по жотому сайту шукаючи щастя та й такого щоб по дорозі було и надибав об'яву з телефоном, що вище з обіцянками внеземного щастя. Бачив я такі об'яви і раніше, то й думав сумістити приємне та корисне. Інколи вони пропонували і двох дівчат.
Телефонна німфа направила вулицю Манди Василевської де я щиро сподівався побачити оцю красуню або максимально наближену до неї. Проблем з дозвоном і попаданням в хату не було.
На мій превеликий жаль двері відкрила не вона. Дівка вийшла таки руденька, але набагато більша. Файна така кобіта - кров з молоком, висока десь під 1.75-1.80. На фейс симпатична, але трохи завелика в тілі. Я б ї вдув якби дуже хотілося, але не мій тип. Трохи завелика як на мене, але не бегемот і не крокодил. Напевно без одягу буде виглядати десь так:
На відміну від багатьох інших дівчина з розумінням поставилась до моїх сумнівів, тому прибиття до стовпа вважаю допоки недоцільним. А життя покаже куди ця тема буде перенесена...