21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2015-11-18 20:31:53

Люстрація vs Лінчування

я притримуюсь думки, що сучасне населення України не спроможне на судилище і розправу над "Системою" і її посіпаками.
Люстрація сміттєвими баками закінчилася так і не розпочавшись.
Як думаєте, чи стане сьогоднішній поодинокий випадок доброю традицією - пиздити по єблаку сепаратистів, продажних суддів, бюрократів і прочіх "кровосісь", поки не наступить в країні верховенство права і невідворотність покарання, чи так і будемо в тому болоті з жабами,піявками,слєпнями і комарами вовтузитись?
http://i.cxpoh.com/original/e93ef4c9d339998c6054de699c725f50.gif

В Украине столько красивых девушек, что хочешь - не хочешь, а хочешь.

#2 2015-11-18 20:44:28

маленький козачок
Аспірант[banned]

Re: Люстрація vs Лінчування

http://24tv.ua/zgin_z_ukrayini_tudi_de_ … 18_n632055
якшо кожен порядний кромадянин візьме собі за правило, при зустрічі хоч зар ляпнути в хрюндєль допє,гєпє,єфрємаву,мірошнічєнку, і прочім уєбанам, то думаю шо вони самі з`їбуцця доживати старість десь там де не будуть кожного дня давать срача, або падзатильнік.
я теж думаю шо українці занадто терплячі до всякого бидла.
не тіко до того яке вбиває людей, а і до того хто паркується на пішоходних переходах, і до тих хто харкає в парадних, і до тих хто виїздить на зустрічну смугу, або об`їздить 2 смуги по тратуару.
Корупцію (на достатньому рівні) подолає тількі ПОВНОЦІННА судова і правоохоронна реформи!
Тількі НЕВІДВОРОТНІСТЬ покарання!
ІМХО. поки в кончє-заспє, бучі, на трухановому острові не почнуть спалахувати хатинки бріліантових сіроток - ніхто не повірить шо шось міняєцця.

Не вам, блядям, в моей душе копаться.©

#3 2015-11-18 20:56:06

VII
Бакалавр

только я в городе сегодня много бронетехники видел? возле мостов особенно?
не отвлекающий ли маневр..... или сигнал начала - хз

Отредактированно VII (2015-11-18 21:04:01)

«Я очень хорошо знаю, как работает математика, но все же в моем мире невозможно отнять от девяти десять.»

http://i.cxpoh.com/small/87a699ad91ec60ed3e820aa83f23612c.jpg

#4 2015-11-18 21:07:35

Еротоман
Доцент Лінгвістичного Факультету

Та ні. То Пєтюня після терактів в Парижі дав наказ посилити заходи безпеки та охорони стратегічних об'єктів. Ото нацгвардію й поставили по місту.
А пиздити тих гнід давно вже треба, жорстко пиздити.

Горить палає техніка ворожа, рідна Україна переможе! Горить, палає, більше спалахуй, руZZкій карабль - іди НАХУЙ! 🇺🇦
"Ми в Європі знаємо одну Русь - Київську, останнім королем якої був Данило Галицький" (Вольтер)
Тіло язичника - це піхви для меча духу...

#5 2015-11-18 21:29:35

маленький козачок
Аспірант[banned]

#6 2015-11-19 12:46:56

Еротоман

Другий пішов. Сьогодні Володя Парасюк на засіданні комітету дав ногою по морді якомусь корумпованому хую Пісному зі Львова, місцевому "смотрящєму", який зараз займає високе "крісло" в СБУ. Після того, як то хуйло заявило, що зробило для Майдану більше, ніж якийсь там "трєпло" Парасюк.  Рівень цинізму та впевненості в своїй безкарності в таких покидьків, як Пісний аж зашкалює! Це пиздець! Таких йовбаків на керівні посади в СБУ призначати! Пєтюня ваще охуїв kol/an  Я дивився це засідання в прямому ефірі, але цей момент провтикав http://ua.korrespondent.net/ukraine/359 … oblychchia  Молодець Володя, тільки треба було того сучьонка ногами до непритомності забити. Не минути нам 3-го майдану, не минути.

Горить палає техніка ворожа, рідна Україна переможе! Горить, палає, більше спалахуй, руZZкій карабль - іди НАХУЙ! 🇺🇦
"Ми в Європі знаємо одну Русь - Київську, останнім королем якої був Данило Галицький" (Вольтер)

#7 2015-11-19 13:11:16

маленький козачок
Аспірант[banned]

Вова був би молодець, єслі би вин після того як склав присягу почав так себе вести в ВР. клюєву в`єбав би, льовачкіну, бойку, і прочім шуфрічам. а там , вова, тока за сібя побіг безкарно пиздити мусора. бо депутати мають таке хоббі, безкарно пиздити мусароф і крічать пра нєпрікаснавєннасть! згадайте як ахуєвий дєпутат ярема, під час майдана, пиздив гаїшника на софійській., і кричав шо він дєпутат. а сам був абіженим мусором шопиздив іншу людину безкарно. от і вова навчився ахуєвше пиздити з ноги старого мусора, як і їздити на бронєтєхнікє з родиною, і хароші часи насіть...
якого хуя він не пішов пиздити суддів в конституційному суді? чи шокіну по єблаку чого не дав? ярему того самого не пиздять...
нєвєрю! продався вова. забув про своїх побратимів з майдану. а сібє тікі піч'цца.

#8 2015-11-19 18:57:11

Еротоман

Можливо. Але, погодься, приємно дивитися, як зажраного хабарника та рєшалу по морді з ноги пиздять kol/ab

#9 2015-11-19 19:04:14

маленький козачок
Аспірант[banned]

я стьопі писав сьогодні - хай би він бомбу на інавгурацію приніс шоп нахуй всіх 450 с памошніками, кабміном, ющом,кучмой,кравчуком, прібліжоннимі і падпалзающімі - ото б його кананізіровалі сразу!
а патом вибори, і на наступній інавгурації шоп іво папа те саме сдєлал.
а уш патом, шоп нам прислали із госдепа нормалльних тєхнократов. шоп нормальні закони писали і бюджети не пиздили.
мусарами - китайців! шоп слідкували за всими бюрократами. а японці, шоп ними руководілі. ну і суддів десь би з скандінавії.
і вот тогда би ненька розквітла))))
а так,вова кантужений дєпутатішка, шо пользуясь ніпрікаснавеннастью бєзнаказаннастю, пиздить мусароф,пракурораф - стрєлачнікоф.
шота я не бачив шоп он бойка,чи клюєва,чи звягільського,чи шуфріча,допкіна малого, чи ще когось з депутатів чи суддів продажних заїбошив.

Отредактированно маленький козачок (2015-11-19 21:48:13)

#10 2015-11-19 21:00:31

маленький козачок
Аспірант[banned]

маленький козачок написал:

я стьопі писав сьогодні - хай би він бомбу на інавгурацію приніс шоп нахуй всіх 450 с памошніками, кабміном, ющом,кучмой,кравчуком, прібліжоннимі і падпалзающімі - ото б його кананізіровалі сразу!
а патом вибори, і на наступній інавгурації шоп іво папа те саме сдєлал.
а уш патом, шоп нам прислали із госдепа нормалльних тєхнократов. шоп нормальні закони писали і бюджети не пиздили.
мусарами - китайців! шоп слідкували за всими бюрократами. а японці, шоп ними руководілі. ну і суддів десь би з скандінавії.
і вот тогда би ненька розквітла))))
а так,вова кантужений дєпутатішка, шо пользуясь ніпрікаснавеннастью бєзнаказаннастю, пиздить мусароф,пракурораф - стрєлачнікоф.
шота я не бачив шоп он бойка,чи клюєва,чи звягільського,чи шуфріча,допкіна малого, чи ще когось з депутатів чи суддів продажних заїбошив.

воу-воу-воу! верніть як було! шо ви мінє тута рідактіруєтє???

http://i.cxpoh.com/small/718d02281353cebca4a80b6d76694a81.JPG

Sergii Ivanov написал:

Пока одни поют оды Парасюку, а вторые его осуждают, хочу сказать следующее.

Конфликт между Парасюком и Писным возник на почве личной неприязни, и никаких иных подоплёк произошедшего искать не стоит.

Условно говоря, есть один охуевший комитетчик и один охуевший нардеп, который внезапно решил разрядить унылый парламентский официоз ударом ногой в голову своего земляка, который ему давно не нравится, потому что коррупционер и светлый шатен.

На самом деле, год назад в том же зале я едва не сцепился с "оппозиционером" Дунаевым, одним из спонсоров ЛНР и её лисичанского филиала, отбитого у русских и дунаевских бандитов прошлым летом. Єгор Соболєв тогда замял динамично развивающийся пиздорез между мной и лисичанским сепаром, и я ему благодарен, т.к. посадили бы. Однако, если бы сегодня вместо этого комитетчика сидел, например, Ефремов, никакая сила меня не остановила бы. Уебал бы - можете не сомневаться. И тогда завтра на допрос в ГПУ вместо Парасюка ехал бы я. Впрочем, я и так завтра еду на допрос в ведомство "дядюшки Шо", как называют его подчинённые, но по делу об изнасиловании судей КСУ.

Что касается Парасюка, то хотелось бы узнать, почему он, каждый день встречая в комитетах, кулуарах и сессионном зале натуральных мразей - Бойко, Левочкина, Бакулина, Шуфрича и т.д. - не пиздит их? Они что - меньшие коррупционеры, чем этот чекист? Нет. Менее злостные враги Украины? Точно нет. Тогда почему бы не бить их? Так, как это сделал вчера Александр Кравчук - честно и просто, не прикрываясь мандатом.

Если резюмировать, то вчера гражданин Кравчук передал оккупационному блоку привет от всех украинцев.

А сегодня нардеп Парасюк ударил неприятного персонально ему человека на заседании комитета, где заслушивались действительно важные вопросы.

Почувствуйте, как говорится, разницу.

Board footer