Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Страниц: 1
Тиць, пиздиць, назбирали ми кислиць... Тицяємо кнопачку за партію.
Total : 29
Шановне панство. Тут тільки голосуємо та пишемо каменти за кого та чому. Накидувати лайно на пропелер, що дме в бік якоїсь з політичних сил, прошу тут http://www.cxpoh.com/viewtopic.php?id=15092
Я розташував партії за рейтингом в соціологічних опитуваннях. Партії, що не набирають хоча б 1% голосів я в список не включив, бо немає сенсу.
Важливий момент. Щоб не робити окрему голосувалку по мажоритарникам, тицяємо кнопачку за політичну силу по партійним спискам. В разі голосування за кандидатів іншої партії по мажоритарці, пишемо це в каментах. За мажоритарника - представника якої партії, та чому.
Партію обираю "Європейську солідарність". І ось чому. Все, що зроблено ПОПом за свою каденцію на міжнародній арені - вище всяких похвал. Це факт. Особливо, якщо порівнювати з тим, що відбувається зараз. Будь воно неладне!
В Раді законів, важливих та доленосних для країни, за каденцію ПОПа наприймали дохуя! Більше ніж за весь час незалежності! І це також факт. Того самого очікую від "Європейської солідарності" і в Раді 9-го скликання.
Перша десятка списку партії - ціле сузір'я непересічних особистостей, гідних та достойних людей. Та й далі по списку також багато інших достойників, яких я хочу бачити в Раді. Для чого? Щоб було кому давати гідну відсіч повзучій та смердючій гадині реваншизму, що обов'язково буде намагатися підняти голову та знову запхати нас в московське ярмо.
По мажоритарці проголосую за націоналіста, що йде по моєму округу від об'єднаних патріотів-націоналістів. Не голосую за "Свободу" по партійному списку, бо непрохідна, і мій голос пропаде.
Десь так.
Мысли изначально были за хорошего парня Славика, но в свете пиздоса на международной арене и неопытности Славика + его идеализированного восприятия, проголосую за Петину партию. Такого пиздеца, как за последние 1,5 недели я не припомню.
А я считаю Вакарчук и зеля оба вместе били проектами Коломойского. Прикинули, посмотрели, кто больше рейтинг имеет, и випустили одного первее, в прези, а второму сказал притормозить и не мараться в первом шоу, что би больше понравиться лохторату в другом. Цель - изобразить патриотическую позицию и отобрать побольше голосов у Пороха
Тому голосую за ЕС и другим советую!
Поки що маємо на форумі соціологію, що перегукується з президентськими перегонами. Цілком логічно Голосуємо активніше, камради.
А я еще не могу определиться.
На президентских был твёрдо заПетра. Но именно за Него, как лидера государства.
Голосовать за БПП не собираюсь. Не испытываю не малейшей симпатии ко всей той писдоте, которую Петро вокруг себя собрал.
За слуг зебила - ну это просто себя перестать уважать.
За юлькину секту- аналогично.
За рыгов - такой вариант не рассматривается
В какой то момент подумывал за Смешка, но список с Белоножками это полный атас.
Каблук Толык - просто пустое место.
Из более менее проходных остаётся Голос и , может быть, Грося.
Может вообще не пойду, чтобы в этом цирке с 73-х процентниками не учавствовать.
Буду голосвати за тих, де немає піздоти, що вже в парламенті була. Остання каденція дійсно дохуя понаприймала, але не того, що треба - це як на об'яві сіськаста, струнка, 30 років, все включено - а по факту відвислі цицьки на величезному пузі лежать і давно за 45, і "тут нє трогай, там ніззя, міне бне нравіцца, шо так дога ні канчаєшь"....
. Гнати їх сцяними тряпками на хуй всіх, без винятку
Хтось тицьнув за "Інша партія". Невже за «Громадсько-політичну платформу Надії Савченко»? Чи за кого, за аграріїв?
То хуйня) а от за медведчука кто то кликнул
F-S написал:
Я еще не голосовал!
Поки за Смєшка тикнув. Але то дуже попередньо. Блиде до виборів може зміню думку
F-S написал:
Ета какойта пазор... Можливо хтось помилився кнопачкай?
Тицнув за Порошенка. Славко і без мого голосу пройде. Жалко нациків з їх низьким рейтингом. Але ж хай ідуть по мажоритарці, і забирають голоси у підорів.
Петрович, Я по мажоритарці і в 2014 р. голосував за нацика, і він тоді переміг! Буду знову за нього топити.
Рух Нових Сил
Спочатку збирався голосувати за Ляшка, бо РНС підбарижна ЦВК не хотіла реєструвати на цих виборах. Але нарешті тільки зараз питання з участю партії Міхо вирішилось і тому я обираю РНС
Отредактированно fedot (2019-06-29 19:03:40)
Диспут з приводу Міхо переніс туди, де я просив проводити політичні баталії з приводу виборів. Прошу вести суперечки, та викладати свої аргументи тут http://www.cxpoh.com/viewtopic.php?id=15092
Бля, мав надію, що націоналісти зможуть збільшити рейтинг хоча б до 4%. Я б тоді за них проголосував, як за партію також. Але ж ні, не дотягують. Грошей в хлопців немає, щоб нормальну кампанію передвиборчу провести
Доведеться таки за "ЄС".
Дивлюся по рейтингам, що "ЄС" і без мого голосу пройде до Ради однозначно. Та ще й на 3-му місці. То буду таки за "Свободу" голосувати і по партійним спискам. Їм мій голос більше потрібний буде. Якщо не станеться якогось форс-мажору.
Страниц: 1