Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Сандалик Лабутен написал:
А я за Олеся Довгава в Кираваград галасавать паеду
ти, курва, іщо устріци должна отработать заднім числом, а потом їдь хоть в Жашків!
маленький козачок написал:
http://s017.radikal.ru/i409/1409/ba/c81cee322143.jpg
какби намёк аднаму бальному дєдушкє,с пажиланіямі міцного здоровля,і швидкого одужання!
Бляха на работе выдали ноут, хде стоит новый бляцкий пейнт. Я его все не могу освоить суку. Обищаю, как будет время. Длинными зимними днями, исправлюсь.
Козачок, бля!!!!!!!!!!!!! ЖЬГІ ІЩО!!!!!!!!!!!!!!
падсталом нахуйблять!!!!!!!!!!!
Нормальний чєл. Гарна справа - народних обранців посилати в АТО. Шоб деякі не обісралися, не обов'язково на "передову".
TrashBucketChallenge від Віктора Пилипишина Висування у депутати для деяких стає реально небезпечним ділом...
Не знаю як хто, а я отримую від таких кадрів неабияке задоволення
Хлопцям активістам від небайдужих громадян
Отредактированно Еротоман (2014-09-26 22:30:06)
Знаходимо "свою" партію, запам'ятовуємо номер. Щоб не переплутати де хреста ставити у бюлєтєні.
Центральна виборча комісія завершила жеребкування партій, що беруть участь у позачергових виборах до Верховної Ради.
Отредактированно Еротоман (2014-09-27 12:30:51)
Ер, про АТО - там же в законі про люстрацію проголосованому і "пастором" підписаному прописали шо всі хто був в АТО не попадають під люстрацію і зможуть займати посади. думаю всё гавно щас ломанецця в "учасники".
а по виборах - 17
не можна голосувати за тих хто вже був!
нізакого! хоча знаю ТРОШКИ декого особисто, але ВСІ вони винні в тому шо зараз з країною!!!
ДОСВІДОС!!!
я за ЮВТ.. соска ТТХ-5 как на ее век))) с одной стороны - правильная телка, жила па панятиям, с другой - практически от звонка до звонка и по УД откинулась, схоронилась зачетно - практически коллега.. с третьей - газовая барыга....
Только ЮВТ!
маленький козачок написал:
адрєсок напішіите, пжлста
{\rtf1\ansi\ansicpg1252
{\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 Verdana;}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;\red255\green255\blue255;\red0\green0\blue0;}
\deftab720
\itap1\trowd \taflags0 \trgaph108\trleft-108 \trbrdrt\brdrnil \trbrdrl\brdrnil \trbrdrt\brdrnil \trbrdrr\brdrnil
\clvertalc \clshdrawnil \clwWidth14640\clftsWidth3 \clmart10 \clmarl10 \clmarb10 \clmarr10 \clbrdrt\brdrnil \clbrdrl\brdrnil \clbrdrb\brdrnil \clbrdrr\brdrnil \clpadt20 \clpadl20 \clpadb20 \clpadr20 \gaph\cellx8640
\pard\intbl\itap1\pardeftab720\partightenfactor0
\f0\fs20 \cf0 \cb2 \expnd0\expndtw0\kerning0
\outl0\strokewidth0 \strokec3 \cell \lastrow\row}
Отредактированно Дед Егор (2014-10-02 20:09:25)
Дай дурню богу молитися так він і лоб розібье
https://www.youtube.com/watch?v=xJYtKLL6Wyc
Отредактированно Еротоман (2014-10-05 22:43:58)
Блядь, Петя починає вже зайобувати... От нахера він таких підарасів з собою в Раду тягне...
Отредактированно Еротоман (2014-10-08 15:02:39)