Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Я,как человек работа и доходы которого зависят от телевизоров,конешна же "ЗА" ТВ в каждом доме и в каждой комнате, но зачем этим двум феям он нужен был,непойму!
http://9tv.co.il/news/2014/10/23/188097.html
Товарищи, а вы как думаете, телевизор - ящик Пандоры,или Экран Просвящения?
для мене тілівізор - акно в мір, дажі в камбайні єсть! а хулє, жнива, жара, а тута Жана Фріскє: і пєсня вісйола, і падрачіть, не бросаючи штурвал, можна!
Стэпан написал:
для мене тілівізор - акно в мір, дажі в камбайні єсть! а хулє, жнива, жара, а тута Жана Фріскє: і пєсня вісйола, і падрачіть, не бросаючи штурвал, можна!
а на дорогу хто глядыти буде?
а якшо там якісь "голі" в стогу єбуцця?
А шо это у Телемастера за экран на аве? 3D шоли?
Йа када был маленький, то дулю показал Л.И.Брежневу, када тот на съезде КПСС шота мямлил. Так очень испугался, шо меня милиция найдет и после этава тиливизор не сматрю )
Если такой как у тебя на аватаре - то максимум одной. А двоим одновременно - такой телик нах не нужен !
Стэпан написал:
Стьопа так часто смотрит телевизор, шо ево уже дикторы узнают
ну вот эксперементально доказано что телевидение сильнее чем музыка,но слабее чем тяжелая атлетика.
https://www.youtube.com/watch?v=uDIwOrVHrH4
по телеке сарю тока парнушку))) У миня последний самсунг на 55 дюймав. Па нему палитику сареть - шо драчить на кошака....
А ежели сареть нев бровь а в хлаз, то конешно же - телевизар и есть вселенскае зло. Он, шо сделал телехвизар на кацапстане!!! Вот там не только всемирное зло, но и общая болезнь нации. Хотя - какая в параше нация - одни лапти.
я реально знав шо телік це жах, але не думав шо ТАК СИЛЬНО він впливає на людей яких Я ЗНАЮ!
коли людина фтикає в цю срань і при цьому не шукає інші джерела інфи для того аби робити висновки їй реально можна засрати мозок, при чому капітально!
а якісь контенту взагалі не йде у ніяке порівняння з розвинутим світом!
ну ніколи не стане ТОНІС українським Discovery , бо не виробляє якісний продукт!
так само УТ-1 як ти його не називай, не стане ВВС.
Корупція і низька кваліфікація,вони у всіх сферах українського суспільства, і "тєлєвізор" - не виключення!
маленький козачок написал:
Корупція і низька кваліфікація,вони у всіх сферах українського суспільства, і "тєлєвізор" - не виключення!
прідлагаю тілівізар люстріравать!
той шо в тебе на камбаїні?
замість люстри повісиш в хаті?
замість люстри повісиш в хаті?
той шо на камбайні - хай там і буде, тама Жана Фріскє, її нільзя вішать!
Стэпан написал:
замість люстри повісиш в хаті?той шо на камбайні - хай там і буде, тама Жана Фріскє, її нільзя вішать!
а вона тобі більше хворенька нравилася,чи вже зара,коли виздоровіла?
Шансон убєрі, а-а-а-а-а-а-а... Нашо бабайку тута павєсіл? Страшна очинь
Еротоман написал:
В нас демократія! Я дав Стьопіку право вибору!)))
ShanSon написал:
Еротоман написал:
В нас демократія! Я дав Стьопіку право вибору!)))
червону!!!
Більше 80% українців дізнаються новини з телевізора
http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/29/7042587/
Може в них грошей на компа та інет нема...