Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Страниц: 1 2
Надеюсь, уважаемый Комендант не сочтёт этот вопрос как "залёт до отчёта"!
Сегодня увидел в соцсети такой гипотетический вопрос.
Интересует мнение форумлян.
FaceBook написал:
март 2015 года.
по совместному решению правительств стран членов ЕС (Словакия и Финляндия воздержались) в Украину входят европейские миротворческие силы, представленные, по большей части, немецкими частями.
великолепно оснащенные улыбчивые ребята сходу аннигилируют хлипкую оборону ДНР/ЛНР.
не успевшие отойти на свою территорию части российского спецназа и артиллерии, попав в окружение, быстро сдаются. кадры унижения ВС РФ облетают мир.
на временно занятой ЕС территории вводится военное положение.
проводятся фильтрационные мероприятия по отношению к сепаратистам, коммунистам, цыганам, уголовникам и, по слухам, евреям.
вас и ваших знакомых они не касаются.
население в восторге: "взяли курицу, молоко, яйца – оставили 100 евро!"
после выхода к российской границе наступает небольшая тактическая пауза.
все знают - через несколько дней или недель начнется наступление на Крым, Белгородскую и Ростовскую области.
немцы объявляют набор в добровольческие части.
их планируют использовать для поддержания порядка на освобожденных территориях, но лучшие волонтеры будут зачислены в боевую дивизию "Галичина".
зарплаты высокие, форма красивая. ваши действия?
я,наверное,таки да,пошёл бы...
форма от Хуго Босс опять же...
"Ваше политическое кредо? — Всегда!"©
Завжди хотів попрацювати з європейським роботодавцем
А що, непоганий сценарій. І все встає на своє місце
UZ написал:
А що, непоганий сценарій. І все встає на своє місце
Бюргєри не підуть. Нах воно їм надо
Надія тіко на америкосів
Тю, за останні 100 років 2 рази йшли. Да ми самі справимся скоро. Параші залишились лічені місяці
UZ написал:
Тю, за останні 100 років 2 рази йшли. Да ми самі справимся скоро. Параші залишились лічені місяці
Юз, ти мабуть щось знаєш, чого не знають інші
UZ написал:
Ой! Мій друже! Твої слова.....
На рахунок йшли, не йшли, і чи підуть, то думаю найблищим часом не підуть. А то шо рашці залишилось трохи до розвалу (як максимум) чи майдану і зміни влади (як мінімум) впевнений. Скільки по вашому залишилось до спалення ЗВР якшо і далі піде такими темпами. Хуйла свої приберуть як тільки він дасть слабину. Це ж раша, там завжди так було, "дворцовый переворот" називається.
UZ написал:
Скільки по вашому залишилось до спалення ЗВР якшо і далі піде такими темпами. Хуйла свої приберуть як тільки він дасть слабину.
На цю тему є таке прислів"я: "Доки товстий схудне, худий - здохне"
Все буде добре !
А ще називається так "русский бунт безсмысленный и безпощадний" наблюдаєм))
http://espreso.tv/news/2014/10/29/zakhi … noho_mozku
и еще несколько интернет-изданий, в т.ч. западных.
это хороший вброс, интересно, чем закончится. хороший повод для жопозиции свергнуть хворого царя
ТелеМастер написал:
форма от Хуго Босс опять же...
Дежавю))) Гдето уже это было. Напомните только с 1941 по 1954 или 1945
Дед Егор написал:
ТелеМастер написал:
форма от Хуго Босс опять же...Дежавю))) Гдето уже это было. Напомните только с 1941 по 1954 или 1945
так АТОм же ж и разговор,Дедушка!
Дед Егор написал:
з діда-прадіда...
десь з березня 1654 року
UZ написал:
Скільки по вашому залишилось до спалення ЗВР якшо і далі піде такими темпами.
А шо воно за один - "ЗВР"? Га?
Золотовалютный резерв.
О бля, знайшли шо палити. Краще б Кремль к єбєням весь вигорів без людей. Потім його відновити на залишки ЗВР, та залишити як музей старовини, нах...
Савсєм нєдавна, дєта з півтора тижня тому, в одній дуже гарячій та тісній кампанії моцний та вправний шашличнік вигукував "дранг нах остен" Ая думаю, до чого то він... А виявляється ось чому...
Ага, ну тада нслаждаємся Марш III Рейха - Erika Тока ахфіціяльна заявляю, шо ніякого відношення до подій не маю. Всі савпадєнія - повна нєажиданасть і случайнасть
Ну і як же в такій темі без мєга папулярнай в апридільоних кокаколах Wenn die Soldaten...
Тіко, блядь, то всьо хуйня. Бо сьогодні фрау Гітлер-Меркель заявила, шо ніхуя Україні реверса газу від євроаферистів не буде, якщо ПП з хуйлом не добазаряться. Бо в "фатерлянді" тоді газу самим не вистачить...
Отредактированно Еротоман (2014-10-29 19:11:58)
маленький козачок написал:
Дед Егор написал:
з діда-прадіда...
десь з березня 1654 року
Так а шо? Бодя сдєлал нівроку яєбу яку гєапалітічєскую ашибку. Краще б вже до турків падався. Були б зараз всє абрєзані, як дехто на ваздушнам шарє
А чьо? Як там, тіпа в Переяславі тоді волали? "Навєкі вмєстє! Навєкі с рускім народам!" І шо, вєка прашлі, а ми все ніяк з руським народом до купи не зберемося. То може воно й насправді нахуй нада... Жалько тока, шо "ватніки російські звичайні" все ніяк цю тему не вкурять. Єбать їх в сраку дєдушкіним ломом.
Тока нє гаварітє мнє, шо ета тоже "ахтунг"...
Отредактированно Еротоман (2014-10-29 19:07:10)
Еротоман написал:
О бля, знайшли шо палити. Краще б Кремль к єбєням весь вигорів без людей. Потім його відновити на залишки ЗВР, та залишити як музей старовини, нах...
UZ написал:
Параші залишились лічені місяці
Кацапская движуха в домбабве и демонстративный уход с переговоров по газу говорит об одном: йебанат хуйло решил напоследок своих дней уже в открытую нечистоплотно насрать на нашей земле.
Очевидно его уже не удержат ни санкции, ни курс рубля. Тока смирительная рубашка.
Сохраняем спокойствие, готовимся к худшему, верим в лучшее.
Отредактированно fedot (2014-10-30 08:59:49)
Як естонці організували свою самооборону
http://zbroya.info/ru/blog/4436_istorii … i-oborony/
З ФБ Vitalii Chepynoga
НАХУЙ! (Маніфест. Лічний)
Говорили з різними людьми з приводу україно-російських відносин. Що, в принципі, якось колись треба буде виходити з “цього-всього” маразма… Ну, тіпа, там, кажуть, що якось же треба жить рядом, ні смотря ні на что… Знайомі мої – різні люди. В когось - бізнес з москалями, в когось – родичі і друзі (в мене, до речі, - теж), хтось - просто привик…
В мене така точка зору на цю проблему. Даже не точка, а три принципа. 1. Нахуй! 2. Нахуй! 3. Нахуй!
Нахуй слов’янське братство і єдінство наших народов, нахуй – скріжалі і общую вєру, нахуй спільну історію, нахуй – общий бізнес, нахуй – духовне родство, нахуй – сподівання про нормальні стосунки, нахуй - вєкавую культуру і вєлікую русскую літєратуру (хоч я її сам читаю), нахуй – благодушиє, нахуй всяких матрьошок, оренбурзьскі платки і гжель, нахуй самовари і шкатулки з палєха, нахуй дресірованих медведів і байкальского омуля, нахуй чорну ікру, нахуй водку, нахуй тульські пряники… Ходорковського і Навального - тоже нахуй... Вообще –все нахуй…
Стіна, рів, проволока… Всьо! Нас тут нема, вас там нема! Не хочу… Може, колись все устаканиться, років через триста, або через тридцять, може даже через три... Може... Ну пока – нахуй!
Страниц: 1 2