Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Слава шановному товариству
був час, були гроші...
Робота знову закинула на Оболонь. Пошук вів там
Ищу: женщина ищет мужчину
Приглашу к себе в гости хорошо провести время, порядочного, чистоплотного мужчину.) Со мной скучно не будет.)) В программе классический секс, оральный без резинки, куни и массажик (не профи), Часик со мной всего 500грн. Есть пол часика за 300грн.
П.С. Анальным сексом не занимаюсь, даже за доплату. Фотки и номерок скину вам на почту.))
Прислала набір хвото, даю деякі ті що сподівався будуть близькими до реальності
Приймає біля другого Дріма. Зідзвон нормальний, голос приємний.
По факту вийшла дівчина трохи схожа мордашкою, але все ж таки думаю не вона. Ну і тіло явно не відповідало фото також - дівчина хоч і тендітна але ж занадто мала та худа як на мене. І вся вона була якась зачухана. Цицьки під кофтою не проглядались зовсім. То як подумав, що тре її їбсти за 500 то стало себе жалко, а на півгодини теж не хотілося. Та й страшно стало за пісюна якого могли без брезенту полоскати.
Загальне враження - їбсти можна було б якбі краще виглядала але оверпрайс. Якщо тре то знесіть з бурси.
Вуйко написал:
Якщо тре то знесіть з бурси.
та да,дядьку,шо та не то пальто
перенёсЪ!