Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Доброго дня, комради.
Хто находив коханок через сайти знайомств ? Бо на сайті бажають фото, а розсилати фото хз куда для одруженого камрада - це паливо. Як фінансуєте її? Все одразу або частинами?
Хто как разруливає таку делікатну справу?
А зачем тебе любовница? Заплатил 300-500-800-1000 гривен и удовлетворил в течение часа-двух свой животный инстинкт ))))
И до следующего раза, как клапана прижмет...
А любовница и дороже выйдет, и мозг сношать будет, и рано или поздно начнет претендовать на место твоей жены. А нах оно нада?
Коханка має плюс, що к ней можна прийти в любий час та знаєшь, що тебе жде... не якісь бегомопотам, екстрім зустричі з іншим комрадом або ментом
вивчивши це питання на власній шкурі , скажу тобі rodik "не роби дурниць "
проводь досліди за індівудуальним графіком (прийде з досвідом)пиши звіти і радій життю.
постійна коханка то майже друга дружина . яка різниця скільки порцій борщу , якщо всеодно хочеться вареничків?
плюсів в такіх відношеннях не багато. клопоту набарато більше .....
Отредактированно VII (2014-12-15 20:26:31)
rodik написал:
Доброго дня, комради.
Хто находив коханок через сайти знайомств ? Бо на сайті бажають фото, а розсилати фото хз куда для одруженого камрада - це паливо. Як фінансуєте її? Все одразу або частинами?
Хто как разруливає таку делікатну справу?
ну як таку коханку я не знаходив, тому що не шукаю) але останні неділі використовую як варіант підкату обіцянку-цяцянку постійних періодичних зустрічей, звичайно більше 2-х раз я зустрічатися не маю наміру і то другий раз тільки через свою вроджену порядність - що я ж не збрехав, не разова зустріч) в тому числі розрахунок на те, що якщо у блядини під рукою калькулятор, то вона зможе підрахувати скільки зможе заробити загалом за трохи занижену ціну за одну зустріч і такі пропозиції не викликають аж такого шоку у "не таких" як фрази - хочу галантно тебе виїбати і скоріш за все більше ніколи не подзвонити (ну чесний я)
фото вислати мені не проблема. розмови велися про оплату за зустріч і бажаючих знайти не проблема
наснаги!