Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Юз, повір, воно того не стоє!!!!
За 30 лєт моєї плотноєбатєльської карьери НІ ОДНІЄЇ чернівецької-львівської-ІваноФранківської чи закарпатської достойної профури не бачив. Перейоб їх камаз з причепом, но всьо того не стоїло// Максимум 3+. ВСЕ. Тобто - на сьогоднішні лаве НІ ОДНА не коштує білольше 500 грн за олінклюзів!
От чесно, помню як грузчиком до армії підробляв в одному овощному магазику в Ужгороді на Сталінграда. Так там в контейнері з картоплею одну білявку пер. Тк оказалась десь з під Кривого Рогу))))) Ні мадярки ні чешки ні западенки. Наперед знаю, шо гроші або час на пікапі буде просто проебаний в пізду!
А на цю гівнастку дивлюсь і уже бачу, що там максімум на 600 грн. 200 баксів для неї овер-овер-оверпрайс.
Отаке
Просто Ебарь написал:
За 30 лєт моєї плотноєбатєльської карьери НІ ОДНІЄЇ чернівецької-львівської-ІваноФранківської чи закарпатської достойної профури не бачив. Перейоб їх камаз з причепом, но всьо того не стоїло// Максимум 3+. ВСЕ. Тобто - на сьогоднішні лаве НІ ОДНА не коштує білольше 500 грн за олінклюзів!
От чесно, помню як грузчиком до армії підробляв в одному овощному магазику в Ужгороді на Сталінграда. Так там в контейнері з картоплею одну білявку пер. Тк оказалась десь з під Кривого Рогу))))) Ні мадярки ні чешки ні западенки. Наперед знаю, шо гроші або час на пікапі буде просто проебаний в пізду!
А на цю гівнастку дивлюсь і уже бачу, що там максімум на 600 грн. 200 баксів для неї овер-овер-оверпрайс.
Отаке
Не єбав кажеш? Співчуваю, друже.
А я єбав Легендарна Леська з Філатова родом з Ужгорода. Одна з найохуєнніших тьолок, яких я коли-небудь єбав. Зараз вроді в Хорватії десь живе.
Отредактированно fedot (2015-03-29 12:19:44)
Ну, "пішла жара". Зара всі будуть Леську згадувати та язиками цокати... "... були ж колись, блядь, артисти. Могли тирсу підпалити та ложкою їсти!"
Зараз пориюся в архіві, та фотки з теми про Леську перезалию.
Отредактированно Еротоман (2015-03-29 12:45:58)
Просто Ебарь написал:
НІ ОДНІЄЇ чернівецької-львівської-ІваноФранківської чи закарпатської достойної профури не бачив.
Эх, где мои ***надцать лет... была у меня падруШка с Калуша... познакомился в Ялте... така любофф была... года два мы с ней пикапили, в гости друг к дружке ездили... одно из ярчайших моих воспоминаний в плане секса... так что и там таланты есть. Расстались потому, что как-то утром заявилась в гости без предупреждения... обиделась на мое предложение быть третьей))))
Жаль...
Просто Ебарь написал:
Отаке
Згоден про западенок,мало там талантів, но є. А ту курву гімнастку кум мій дер тай розхвалював.
Леська.. Леська... Не та ли то Леська с прямой челкой: которой я первым вулик разворотил? Помню опосля моего отчета пацанов к ней навалили и все в шг только ныряли? Опосля жаловалась мне: что кто-то пизданул о доступности к тухлой кишке на "каком-то форуме" и сейчас все ке ней идут потоком за аналом))))) Говорит "Убила бы нахуй того пиздуна, если бы узнала кто"))))))))
Вроттердам написал:
Просто Ебарь написал:
НІ ОДНІЄЇ чернівецької-львівської-ІваноФранківської чи закарпатської достойної профури не бачив.
Эх, где мои ***надцать лет... была у меня падруШка с Калуша... познакомился в Ялте... така любофф была... года два мы с ней пикапили, в гости друг к дружке ездили... одно из ярчайших моих воспоминаний в плане секса... так что и там таланты есть. Расстались потому, что как-то утром заявилась в гости без предупреждения... обиделась на мое предложение быть третьей))))
Жаль...
Хотя, истины ради, это единственный достойный вариант западнее Ровно за мою долгую полоВЕцкую жизнь.
Вроттердам написал:
Вроттердам написал:
Просто Ебарь написал:
Жаль...Хотя, истины ради, это единственный достойный вариант западнее Ровно за мою долгую полоВЕцкую жизнь.
а Тернопіль західніше?
Просто Ебарь написал:
Леська.. Леська... Не та ли то Леська с прямой челкой: которой я первым вулик разворотил? Помню опосля моего отчета пацанов к ней навалили и все в шг только ныряли? Опосля жаловалась мне: что кто-то пизданул о доступности к тухлой кишке на "каком-то форуме" и сейчас все ке ней идут потоком за аналом))))) Говорит "Убила бы нахуй того пиздуна, если бы узнала кто"))))))))
Вона! Мені одна мала, шо недовго працювала в їхній конторі і з якою я зустрівся по переписці на шмамбі, розповідала про це. Так з її абрикос слів Леська після першої єблі в сраку два дні сісти не могла Її тоді всі блядо-подруги відмовляли підставляти дупу під єблю, а вона казала, шо похуй, шо їй всерівно сподобалося та й більше грошей заробить
Ну, і не користі раді, а токмо в плані самохизування - та мала, шо мені про Леськін жопний дебют розповідала також розповідала, шо не отримує оргазм від куніка. Я спитав чи отримує вона від цього задоволення. Відповіла, шо так. Не повірила мені, шо буде кінчати у мене від піздолізінгу аж бігом. Шоправда, як дійшло до діла, то довелося "попотіти" ахуєнно над її пиздою , але результат був феєричний. Кінчила, в кінці кінців, так, шо майже ліжко не зламала. Вперше в житті від куні. Отаке.
Якщо знайду звіт свій про цю малу, дам посилання.
Отредактированно Еротоман (2015-03-30 16:08:43)