Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Злито ч/з тві екаунт @Serglvivua (працює на АП)
Яценюк отримав від Банкової пропозицію покинути свою посаду в обмін на крісло голови НБУ
...місце займе Наталія Яресько...
він думає
Більше - ось тут http://www.dsnews.ua/politics/yatsenyuk … 2015131300
Якщо Яресько очолить кабмін, то як на мене - це буде мегаохуєнно
Отредактированно fedot (2015-08-14 11:58:09)
Підтримую. Давно требе було так зробити. Яресько ще в "штатах"? Думаю, ця рокіровка була запропонована Пороху саме звідти.
Хоч й так. Але я не вірю, що вони роблять це для людей(((( Сєня напиздив грошей, дай іншим наїстися((((
як казав один ізвєсний руцкій політічєскій тролль ДемМура: "правітєльство дегєнєратов (яйценюк і Ко) управляєца ізвнє. Ета неплохо, т.к. дайот вазможность кантраліровать сітуацію", так шо, сохраняєм спакойствіє і наблюдаєм! може це, такссать, пробний шар - яка буде ріакція на вброс дези? або іщо яка хуйня... побачимо
пе.се. єссі, хто-та скаже, шож це бліать такоє, маріонєтки абами-абізяни, а не правітєльство, то я скажу, шо хай краще абама-абізяна, чим хуйло з обощєм. ну це моє лічноє мнєніє і воно може не совпадать з мнєнієм на ваздушному шарі, але мені похуй! )) еслі на прімєрі корєй, то мені краще та шо южнєє - там тепліше і вони роблять тілівізори самсунг, а кіно я люблю!
Стэпан написал:
як казав один ізвєсний руцкій політічєскій тролль ДемМура: "правітєльство дегєнєратов (яйценюк і Ко) управляєца ізвнє. Ета неплохо, т.к. дайот вазможность кантраліровать сітуацію", так шо, сохраняєм спакойствіє і наблюдаєм! може це, такссать, пробний шар - яка буде ріакція на вброс дези? або іщо яка хуйня... побачимо
пе.се. єссі, хто-та скаже, шож це бліать такоє, маріонєтки абами-абізяни, а не правітєльство, то я скажу, шо хай краще абама-абізяна, чим хуйло з обощєм. ну це моє лічноє мнєніє і воно може не совпадать з мнєнієм на ваздушному шарі, але мені похуй! )) еслі на прімєрі корєй, то мені краще та шо южнєє - там тепліше і вони роблять тілівізори самсунг, а кіно я люблю!
комбайны ХЁНДЕ . та пиздаті поезди . кино в жнива ???
Яресько вже показала себе залізною леді. Саме час передати їй штурвал. Мені здається, що вона не схибить. А Яйценюка - нахуй с пляжа. Нехай пиздує до Бєні у Приват, а то заєбав вже шифруватися тіпа він до Бєні ні прі дєлах