Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
друзя, дайте живі сцилки, шоп зкачать minecraft без вірусів, жілатєльно.
обіщав рібйонку закачать, а знайти нема часу.
дякую!
А шо такое minecraft? Дифицит как туалетная бумага при совке?
gsm написал:
А шо такое minecraft? Дифицит как туалетная бумага при совке?
нам з табой вже піздно в такоє шпіліть... ігра така камплютирна, де всьо малюєця піздаватими кубіками "а-ля тетріс".
а дєті, як ні страно, дуже люблять цю паєбень
А я блеадь пропитими мізками пойняв, що Стєпан шукає МайнКамф Адика Гитлєра)))) Став риться по всіх торрентах. Знайшов на німецькому, іспанському, італійському та хрюському, а вот на мові ніхуя нема нахуйблеадь/ А Стьепка ж тіки ураіїнську чуть чуть та й то з галицьким уклоном... От бля - сліпну вже// Возраст нахуй йобанарот!!!! Возраст!!!
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5050970
Осьо, на тобі... Але куди ти його поставиш? На камбайн што лі?
Кіть у тя не є на рутрекері аккаунта (то тіпа аусвайс електронний, не замарачуйся неізвесним понятієм), скажи мені, я тти качну і через раніліще дам сциль)))))
Отредактированно Просто Ебарь (2015-08-17 14:42:41)
Просто Ебарь написал:
скажи мені, я тти качну і через раніліще дам сциль)))))
Да на дискеты ему трехдюймовые запиши, и бандеролью наложенным платежом вышли! Надежней будет!
Я теж хотів камбайньору посилання на гітлєра втулити, а воно бач як, ігрушкі подавай Мій син вже роки 3 в ту муйню онлайн грає з однолітками.
Просто Ебарь написал:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5050970
Осьо, на тобі... Але куди ти його поставиш? На камбайн што лі?
Кіть у тя не є на рутрекері аккаунта (то тіпа аусвайс електронний, не замарачуйся неізвесним понятієм), скажи мені, я тти качну і через раніліще дам сциль)))))
получилося, йобанаврот!!!!! што за хуйня ця гра??? бліать, тетріс!
моей всего 7,5... играет на айфоне. Но я давал дозировано, только час и не больше. Так вот, пришло время, вижу ребенок меняется не в лучшую сторону - капризный стал, нервный. Думаю - хватит. Удалил. Так нашла другую забаву - заходит в ютюб и там шкеты выкладывают видео инструкции этой игры. Смотрит, обучается))) Стал ограничивать и ютюб, так что, Стэпане, ты совим Стьопикам объясни, что это все очень плохо...
Так а в чем смысл игры? Если на пальцах объяснить... Она сетевая или просто с компом дрочишься?
Просто Ебарь написал:
моей всего 7,5... играет на айфоне. Но я давал дозировано, только час и не больше. Так вот, пришло время, вижу ребенок меняется не в лучшую сторону - капризный стал, нервный. Думаю - хватит. Удалил. Так нашла другую забаву - заходит в ютюб и там шкеты выкладывают видео инструкции этой игры. Смотрит, обучается))) Стал ограничивать и ютюб, так что, Стэпане, ты совим Стьопикам объясни, что это все очень плохо...
та хулє, у мене просче: вийобуюця - виключив інтирнет нахуйблять і всьо: книжка, ручка, олівець!
а суть ігри, наскока я зміг поняти своїм пропитим комбайньорским моском: така собі мєсность, де треба спочатку здєлать орудія труда, потом тими арудіями труда, якусь хібару побудувати, ну там, хазяйство (кури, свині) завести, а йщо бувають якісь уйопки вночі нападають, до від них чи то ховатися чи пиздити їх, ну таке, як наша жізнь тіпа, але тими піздоватими кубіками, які були в Atari в 1985 році і ігрові приставки були з касєтами