Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Добрый ты, Степа!))
Блін, сьогодні на своєму з'їзді ПС прийняв рішення не приймати участі у виборах. Знову не знаю за кого голосувати...
Так як сьогоднішні подіїї під ВР мають, на мою думку, пряме відношення до жовтневих виборів, пишу тут.
І що то була за паєбєнь з гранатами? Там що, в того "гранатометника" зовсім кришак знесло, щоб кидати бойові гранати в срочників НГ та в міліцію?! Аваков вже заявив, що затриманий "гранатометник" зізнався, що він "свободівець" та воював в АТО в складі батальйону "Січ". А ще в нього знайшли гранату та чеку від гранати, що він кидав. Пиздець Це ж яким треба бути казковим довбойобом, щоб кидати гранти в своїх та ще й зберігати чеку від використаної гранати! Аваков та Сєня на своїх пресухах вже прямим текстом звинуватили "Свободу" та особисто Тягнибока в цьому пиздоватизмі з гранатами.
На мій погляд, тут два варіанти.
1. Провокація влади з метою повністю дискредитувати "Свободу" та Тягнибока як політичну силу та викинути їх "за борт" української політики. Та налякати як слід "Самопоміч", "Батьківщину" та "Ляшковців", щоб не ветували зміни до Конституції в провладному варіанті.
2. Цей гранатометник дійсно "свободівець", дійсно воював в АТО і в нього післявоєний синдром повністю зніс башню. Він вирішив в такий спосіб боротися зі зрадниками України у владі.
Мені особисто більш вірогідним здається перший варіант. Тільки чого одного Тягнибока вирішили на "0" помножити? Ляшко там теж сьогодні бігав, гуртував протестантів.
Блядь, помер хлопчина нацгвардієць в шпиталі 24 років йому було. Уламок гранати в церце влучив. Біля 50-ти поранених. Багато важких. Уєбланство якесь! Політикани йобані!
Этаблятьпестдец какойто нахуй был... Оту оставшуюся гранату тому еблану в рот засунуть и чеку дернуть...
Так, якщо слідство доведе, що це дійсно він гранати кидав. Сєня вже вимагав сьогодні засудити його на довічне ув'язнення.
Еротоман написал:
Там що, в того "гранатометника" зовсім кришак знесло, щоб кидати бойові гранати в срочників НГ та в міліцію?!
...
Блядь, помер хлопчина нацгвардієць в шпиталі 24 років йому було. Уламок гранати в церце влучив. Біля 50-ти поранених. Багато важких. Уєбланство якесь! Політикани йобані!
хто там у тебе,Ерік, "свої" намалювались? срочнікі в ВВ???
А.С.А.В.
раскази про то шо там 10 АТОшників-орденоносців - для елехтората.
навітьякшо вони там є, то нах таких хероїв із ациплєнія. вони так само як і при захарченках-януковичах підуть пиздити людей, їм тікі дай "добро" на це.
а то шо посікло там цих йовбоків, то треба було вчитися в школі, а не йти з села в армію/вв шоп патом "лахофщєміть".
в 24 роки він стоїть з дубінкой РЯДОВИЙ і чекає коли дозволять уїбати когось!
чи ти думаєш він вчора прийшов з майдану в ту НацГвардію?
Свої для мене - українці, що за незалежну Україну. Немає значення хто вони, срочники-нацгвардійці чи двірники обо комбайнери. Трохи дивно від тебе такі незрозумілі мені думки читати. Той хлопчина, що в шпиталі помер - він для тебе який? Свій чи чужий. Щось мені не зовсім зрозуміло як ти поділяєш на своїх та чужих. А пиздити людей нацгвардійці не будуть. Сьогодні жодного не відпиздили. А почнуть пиздити - от тоді отримають не одну, а 100 гранат. Тебе послухати - в арміїї тільки тупі селяни служать. Дивина якась.
Тепер по темі. Після того як на всіх каналах "потрошенківці" кинулися, як по команді, "всіх собак" на "радикалів", "Свободу" та "Самопоміч" вішати, для мені все більше здається реальним перший варіант.
З коаліції за зміни до Конституції голосувало сьогодні всього 198 депутатів. Все інше - всіляка шлоєбєнь з "жопоблока", всіляких "відроджень" та інших уйобків. Соупадєніє? Не думав.
Ерік, це ті самі уєбани які пиздили людей на Майдані і на Груші.
це ті сами пси які були в ВВ і в Беркутах і в мусорах.
чи я пропустив якусь реформу мвс де змінилося 90% працівників?
чи судову реформу я пропустив в якій конституційний суд у тому ж складі який давав добро овощу на повернення до кучмонституції дає позитивний висновок для конституції для пороха?,
Як все погано в нас... То що, піти напитися з горя? ВВ-шники салабони майданівців не пиздили. А беркутні більше немає. Залишили в міліції тільки тих, хто відмовився майдан розганяти та додому поїхав. Як Львівський "беркут". Ні? Тоді я, мабуть, нічого не знаю.
А мусорів скоро теж не буде. На поліціянтів нових поміняють.
Козачек, ну ты не закидывай сходу про тупых селюков шо пришли ждать часа черепухи ломать по приказу... Погибший был срочником по мобилизации - призвали в мае. Судя по всему там стояли ваще салабоны которые и строй толком держать не умеют - выдергивали по одному как щенков и пиздили их толпой. Так шо далеко не факт, шо там матерые безмозглые бывшие вв-ники и беркута стояли.
A.C.A.B.
они по сути - теже. и не пяльтя на себя розовые очкИ, будто что-то изменилось в мвд.
при встрече могу поведать уйму замечательных историй
Что могу сказать // ПРИКРО/// Але, хлопці, прикро, що ніхто не розхуміє хто таких Тягнибок і Свобода. Ну, впевнений, що більшість свободівців - реально пацани нашої націоналістично-патріотичної смереки, але....
Для ведення правильної політики в державі президенту потрібен баланс як лівих так і правих. Якщо є крайні ліві, то обовязково зявляються крацні праві. То таке полтитичне апріорі.
Тк ось, якщо такого балансу чомусь немає, то головний політик в державі ПОВИНЕН його створити, бо інакще буде дисбаланс і може поперти гімно зсередини власного окружєнія. І фінансувати повинен він їх всіх.
Хуйло керував Україною ще за рижого щура. Но тоді то було спокійно, всі жерли з корита та були джовольні і ліниві. Там не було різких політичних амплітуд. Вони почали виникати, коли щур став здавати позиції. А ось при Ющенкові, коли праві поперли, то зразу проснулися комуняки та почали кричати про рузькій мір. І політ амплітуда стала курва розширятись. У країнах, де судова система працює нормально, то там баланс тримається на совісти політиків і сам політик переживає за свій рейтинг. А у нас всі рейтинги похер, так як є карусєлі , мічені бюлетені, та можно просто назначити президенти, навіть не підраховуючи реально голосів і не переживати, бо "пабєдітєль своих не прєдаст". Отаке.
Так от, то що хуйло фінансував Тягнибока мені говорили знаючі люди ще в 2009. Говорили, що Свобода - то є проект Путіна, аби коли прийде до влади пахан, тримати його на вузді. І у хуйла гарно все получилось. Але спрацювали і інші радикали. Згадайте, на прошлих виборах Свобода пролетіла як капля сперми над сіськай хорошої простітуткі во время окончания ей на лицо.
Так вот зараз ця Свобода як фенікс вийшла з під говна і тим же говном стала бризкати на свіх. Я певен, що Тягнисраку дуже хочеться лаврів Правого Сектору. Але ПС - не рос проект, не хуйла. ПС утворений частково нашими олігархами, але яко протидія Свободі. Хоча тоже пролетіли, як і комуняки. Тобто, на геополітчиному ринзі спостерігається зменшення амплітуди політ поглядів. знову перемагатимуть центристи. Думаю Порох до цього і стремиться.
Отаке/ ИМХО)))
Отредактированно Просто Ебарь (2015-08-31 19:48:11)
Просто Ебарь написал:
Отаке/ ИМХО)))
Гарне ІМХО.
Хто такай камрад АСАВ? Це біблійний персонаж? Дуже схоже
Так ви мені головне скажіть. Ви за конституційні зміни Петіного "розливу", чи ні?
Померлого пацана жаль.
Сеня - сцикло, після відкритого листа десантників до нього, тепер і вибуху він буде вимагати не тільки довічного, але ночувати в кабінеті, бо нагадив він добре : скасуванням льгот загіблим, підвищенням тарифвв без їх обгрунтування.
А граната, на мою думку, - це сіндром війни і це початок. Свободу вже не спримають як політ силу, вона обсерлася ще зі своїм призначеним прокуром та міністром енергетики, які поросто сіли на фін потоки після призначення. Так бійками на патриотичному фоні, а на більше вони не здатні - політичні імпотенти.
Сьогодні ще один нацгвардієць помер в шпиталі Ще одного "дістали з того світу", реанімували. А на фронті вже 5 днів немає загиблих.
"Я впервые готов поддержать введение чрезвычайного положения и введения жесткой диктатуры, пока вся эта псевдопатриотическая сволочь не окажется в тюрьмах или в могилах", – подытожил он.
http://gordonua.com/news/politics/CHorn … 96222.html
моє імхо, це то шо пєршотуровий готовіт почву під "закручування гаєк" в связі з військовою цєлєсообразностью.
для цього і не карають по суті мусоров,бєркут,вв,прокуратуру,суддів.
но такоє же імхо, шо хуй у ніво шо получіццо...
хунта буде... нажаль чи на щастя - дізнаються ті хто лишацця живі і здорові...
Про конституційну реформу та партії. Іншими словами - про вибори.
1) 26.10.2014 року
Обирається новий Парламент.
***Це було під час війни.
2) Практично всі політичні партії в своїх передвиборчих програмах розказують про необхідність змін до Конституції і про децентралізацію. Особливо, наскільки я пригадую, в цьому плані розпиналась Самопоміч.
Андрій Садовий: Або децентралізація, або буде біда
*** Це було під час війни
3) 27.11.2014 року
Лідери 5 партій Парламенту (БПП, НФ, Ляшко, Йуля, Самопоміч) укладають Коаліційну угоду, яку всі скріпили своїми підписами, доброю волею і словом честі.
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/n0001001-15
4) Відкриваємо п.2 Коаліційної угоди (сторінка 11), читаємо
{{{КОНСТИТУЦІЙНА РЕФОРМА
Ми будемо проводити реформи, які потребуватимуть внесення змін до Конституції України. Ми прагнемо зробити процес внесення змін до Конституції прозорим та якісним}}}
Далі йдуть пункти про необхідність створення Конституційної Комісії, про її прозорість і відкритість, про персональний склад Конституційної Комісії і про те, що напрацьований законопроект Конституційної Комісії має погодити Венеціанська Комісія.
*** Ніхто з 5 коаліційних партій не кричав, що не можна вносити зміни до Конституції, а виступав ЗА зміни до Конституції.
5) 03.03.2015 року
Стартував конституційний процес у відповідності до Указу Президента. В Указі Президент просить голів партій делегувати своїх членів.
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/119/2015
*** Ніхто з 5 коаліційних партій не заперечував.
6) 31.03.2015 року
Президент затверджує персональний склад Конституційної Комісії
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/190/2015
Тут в нас і судді, і Президенти, і юристи, і депутати, і представники судів США, Італії...
*** ВСІ 5 партій подали своїх представників. Бігло подивився по списку знайшов по 2 представника кожної (!) з коаліційних партій.
*** Ой, а тут в Конституційній Комісії цікаві прізвища... СИРОЇД, ТИМОШЕНКО ЮЛЯ.
7) 26.06.2015 року
Конституційна комісія напрацювала проект Конституції, який погоджено з Венеціанською комісією і передає цей проект Президенту
http://www.radiosvoboda.org/content/news/27094933.html
*** За проект Конституції проголосували 57 членів комісії. 2 - проти. Враховуючи те, що хейтери Конституційних змін - РПЛ, БЮТ, СП - кожна мали по 2 представника, то, як мінімум, 2 фракції просто брехуни, бо їх представники голосували за цей проект Конституції.
Але враховуючи що вонь почалась 15.07.2015, підозрюю, що представники всіх коаліційних партій 26.06.2015 року голосували за цей проект Конституції.
8 ) 01.07.2015 року
Через 5 днів Президент УРОЧИСТО презентував зміни до Конституції
http://www.president.gov.ua/news/vistup … -pro-35577
Ця новина була у випуску новин ВСІХ каналів
Ось, наприклад, виклад ТСН: "Донбас не отримає особливий статус – Порошенко"
http://tsn.ua/ato/donbas-ne-otrimaye-os … 48560.html
[[[Тому, тим, хто підсвідомо розуміє і свою відповідальність за вчорашнє криваве місиво, бо поширював заклики до цього місива, а тепер пробує знайти самозаспокоєння у фразі "А Порошенко нам не розказав", скажу, що не варто шукати виправдання, звалюючи вину на Порошенка.
Бо він якраз все чітко і доступно розказав.
Тільки ви не хотіли слухати, бо ваш розум окупувала ЗРАДА, яка штучно нав'язується Кремлем.
І дивуючись, як жителі Донбасу і Криму вірили в таку відверту брехню, ви просто подивіться на себе збоку. Ви такі самі. Ви не хочете вірити фактам, ви не хочете чути правди, ви не хочете шукати правду в ОФІЦІЙНИХ джерелах. Ви підсвідомо шукаєте наркотик під назвою ЗРАДА.]]]
[[[вибачте за відступ від теми, наболіло]]]
9) 01.07.2015
В день виступу Порошенка текст проекту Конституції викладений на сайті ВР для всебічного аналізу і ознайомлення
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp … 3511=55812
*** Твітерні, фейсбучні експерти, юристи "від боха" і політики не кричали про зраду
10) 02.07.2015 - 15.07.2015
Проект Конституції проходить через ВСІ необхідні комітети Верховної Ради (див. карточку проекту)
*** Твітерні, фейсбучні експерти, юристи "від боха" і політики не кричали про зраду
11) 15.07.2015
В переддень голосування у Верховній Раді, член Конституційної Комісії, людина, яка розробляла Проект Конституції , Заступник Голови Верховної Ради, незважаючи на наявність проекту Конституції на сайті ВР (вже 15 днів) несе у своєму фейсбуці відверту БРЕХНЮ:
{{{В ці години і хвилини здійснюється шалений тиск на народних депутатів з боку міжнародної спільноти для того, щоб «ДНР» і «ЛНР» отримали особливий статус в НАШІЙ Конституції}}}
https://www.facebook.com/oksana.syroyid … 1355058693
*** Ніхто з представників партій, яким РАПТОВО, за день до голосування не сподобався проект Конституції, НЕ розказував про те, що зараз війна і що зміни до Конституції приймати не можна.
Свою позицію вони виправдовували брехнею, на кшталт брехні Сироїд.
12) 16.07.2015
Верховна Рада 288 голосами направляє проект Конституції в Конституційний Суд.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09 … ?g_id=3277
*** Ніхто з представників партій, яким РАПТОВО, за день до голосування не сподобався проект Конституції, НЕ розказував про те, що зараз війна і що зміни до Конституції приймати не можна.
*** БЮТ голосував ЗА.
13) Ближче до 31.08.2015 року почались розноситись інформаційні сигнали про те, що не треба голосувати за Конституцію під час війни, нам треба референдум.
Я, звичайно, можу зрозуміти тих хто інспірував і поширював такі сигнали ( на посилання нижче), але зрозуміти депутатів коаліції, які повторюють інспіровані Кремлем фрази, які підписали коаліційну угоду, що передбачає зміни до Конституції, - я не можу.
https://www.facebook.com/eva220584/post … nref=story
14) 31.08.2015 року
- Цирк макак і бабуїнів з Радикальної Партії Ляшка
- Гройсман, який виглядав не як Голова Парламенту, а як ботан на велосипеді.... Де ти, Пастор?... ееех...
- Запльований Березюк, який одномоментно відмовився від головної передвиборної обіцянки Самопомочі
- Істерична Йуля, яка посилає нафіг США, ЄС, пропонує розірвати Мінські угоди ЗА КРОК до повного виконання з нашої сторони і пропонує новий формат переговорів.... Путін був в екстазі.
..... після того, як послали США і ЄС... новий формат. Ну так... лукашенко, путін, назарбаєв, саргсян.. Тайожний Союз.
- 265 голосів ЗА, схвалення і остаточне голосування мабуть після виборів. Де всі ці крикуни тихенько і сумирненько проголосують за зміни до Конституції.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09 … ?g_id=3462
- Криваве побоїще, влаштоване Свободою, Ляшком, УКРОПом
Заради чого, скажіть?
15) 31.08.2015 року
Партія Самопоміч виключає зі своїх рядів 5 членів за те, що вони виконали свій громадянський обов'язок, свій політичний обов'язок, свої зобов'язання перед виборцями, свої обіцянки, виконали зобов'язання дані в Коаліційній угоді.
Причому 28-й номер передвиборчого списку, нікому до цього не відомий психіатр Березюк виключає з фракції 1-го номера Гопко, за спиною якої провели 30-ть нікому не відомих васалів Садового.
Воістину партія "європейського взірця".
16) Таким чином, йшов:
- 557 день війни з росією
- 309 день з моменту виборів до ВР
- 277 день з моменту укладення Коаліційної угоди і взятих зобов'язань щодо Конституційної реформи
- 181 день з моменту початку Конституційного процесу
- 66 день з моменту погодження Конституційною Комісією, в яку входили представники всіх фракцій, проекту змін до Конституції
.... як представники 3-х політичних партій коаліції раптово почали співати кремлівську казку, що нам не треба вносити зміни до Конституції під час війни і нам треба референдум.
17) Замість епілогу.
П.7 Коаліційної угоди (ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ТА РЕФОРМА ПУБЛІЧНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ). Найбільший пункт коаліційної угоди.
п.1.4.1. (сторінка 24):
"Внесення змін до Конституції України, що забезпечать правову основу для схвалення низки законодавчих актів, необхідних для реалізації реформи місцевого самоврядування і територіальної організації влади"
=================================
А знаєте що найбільше "вбило"?
Тільки скотині може прийти в голову взяти в партію стару, немічну людину з Великим прізвищем і використовувати його у власних шкурних інтересах. Це скотство, по-іншому не назвеш.
Щоб уникнути криків про те, що Шухевич висловлював свої переконання, ось вам його передвиборча обіцянка:
http://www.slovoidilo.ua/promise/33365.html
Якщо вони не мають шани і поваги до старих, немічних людей, яких ці "патріоти" цинічно використовують у власних цілях, то на який їхній патріотизм, чесність, послідовність, правдивість розраховуєте ви?
Вони готові на все заради влади. І криваві події під ВР, спричинені їхньою цинічною брехнею, тому підтвердження.
Текст належить його автору, невідомому мені особисто.
https://www.facebook.com/khoojovyylviv/ … 9242741284
Отредактированно Ирокез (2015-09-02 14:20:29)
маленький козачок написал:
"Я впервые готов поддержать введение чрезвычайного положения и введения жесткой диктатуры, пока вся эта псевдопатриотическая сволочь не окажется в тюрьмах или в могилах", – подытожил он.
http://gordonua.com/news/politics/CHorn … 96222.html
моє імхо, це то шо пєршотуровий готовіт почву під "закручування гаєк" в связі з військовою цєлєсообразностью.
для цього і не карають по суті мусоров,бєркут,вв,прокуратуру,суддів.
но такоє же імхо, шо хуй у ніво шо получіццо...
хунта буде... нажаль чи на щастя - дізнаються ті хто лишацця живі і здорові...
Так і я ж про те. Провокація проваладної шобли. Мені здається неможливим, щоб майданівець, доброволець АТО кинув бойову гранату в звичайних строковиків без адекватних причин. Нічого такого страшного пацани не робили, щоб їх гранатами закидувати.
Особливо після інтерв'ю адвоката Гуменюка це стає більш очевидним. Звісно, якщо адвокат не пиздить.
Ирокез написал:
...
Текст належить його автору, невідомому мені особисто.
Це перепост? Посилання будьласка.
Еротоман написал:
Ирокез написал:
...
Текст належить його автору, невідомому мені особисто.Це перепост? Посилання будьласка.
Прошу: https://www.facebook.com/khoojovyylviv/ … 9242741284
Просто не люблю посилання на соцмережі - сьогоді воно є, а завтра закрито, чи взагалі видалено.
Додав посилання також і до самого тексту.
Отредактированно Ирокез (2015-09-02 14:21:16)
З приводу Конституційної реформи. Вважаю, що перти проти США, Брюселю, Венеціанської комісії ми зараз не маємо можливості. Бо якщо Захід заб'є на Україну - економічний та політичний колапс неминучий. А "тут, як тут" хуйло з його тисячами одиниць бронетехніки та авіації. Без допомоги союзників, в умовах економічного та політичного занепаду не втримаємо. Чи я песиміст? Ні?
Еротоман написал:
З приводу Конституційної реформи. Вважаю, що перти проти США, Брюселю, Венеціанської комісії ми зараз не маємо можливості. Бо якщо Захід заб'є на Україну
А вони і так на нас забили, Європа грає свою політику, США - свою, насрать їм на Україну. А Пєці з Кроліками якщо будуть у всьому брать "під козирьок", то ніколи поваги до нації "чєго шзволітє" не буде, так і будуть в"йокать "цоб-цабе!".
Насрати, то воно, насрати, але нам треба взяти максимум з того, на що їм не насрати. А не насрати їм на повільний пиздець хуйлостанського мордору. А в цьому наші цілі збігаються.
Вроттердам написал:
Еротоман написал:
З приводу Конституційної реформи. Вважаю, що перти проти США, Брюселю, Венеціанської комісії ми зараз не маємо можливості. Бо якщо Захід заб'є на Україну
А вони і так на нас забили, Європа грає свою політику, США - свою, насрать їм на Україну. А Пєці з Кроліками якщо будуть у всьому брать "під козирьок", то ніколи поваги до нації "чєго шзволітє" не буде, так і будуть в"йокать "цоб-цабе!".
Нікалаіч, як ти там, жив-здоров? Дай боже тобі здоровля!
а політика, це спєктакль, де всі ролі давним давно розписані, так што, єссі нам дісталася роль статіста ну чи там, бек-вокал один із 25, то хулі обіжаця: ну нема в нас ні ума, ну таланта, а амбіції - то такоє, вон Тузік, тоже дуже амбіційний "кросаучєг" і хдє він щас?
так от, повертаючись до спектакля і ролей, Україні відведена роль "статіста-футбольного мяча": на нас напали - ми обороняємось, логічно. Ми підписалися під мінськими угодами - ми виконуємо. "Йастреби войни": Польща, Прибалтика - оно і понятно, вони слєдущіє в кровавому списку хуйла. "Добрий паліцєйскій": Меркель+Йоланд, "злой паліцєйскій" - Аббама. "Хуйло" - просто хуйло.
Вот такий вот разклад.
Так шо, волати, да ми блядь, прєдкі Адама і Єви, богаізбраний народ, да в нас культура-мультура з многавєковими традиціями вишиванки - ну це просто смішно. Україна - це об'єкт політики, а не суб'єкт. Це - факт! А факти - вєщь упрямая!
Простоявши в машині на польскому кордоні в одну сторону 5 годин, назад 3, я ще раз переконався: українське бидло треба загнати в СТОЙЛО!!! який там в пєзду безвізовий режим???? ви што, ЙОПНУЛІСЬ?!?! то бидло, яке шморгається по малому прикордоному русі, так зване MRG: в шортах, майках і вонючих носках з шльопцями - це ПІЗДЄЦ!!!! мат-перемат, черга - да похуй, влізти своім напівржавим опель-кадетом вперед, поставити поперек машину і перекрити рух на півгодини... бля, це реально, ПІЗДЄЦ!!! сцуко, на нашому кордоні потрібна рота СС з овчарками і автоматами, щоб привчити їх до порядку.
якщо США, Європа (читай, цивілізація) наведе порядок хоча б мінімальний на цій землі - я тільки ЗА!
п.с. із лічного архіва, то шо мені розказувала моя бабця...
війна, 1941 рік, окупація фашистами, ну все, як по всій Україні. Комендант в селі зібрав людей: працюєте 6 днів в тиждень, в неділю - церква (на тій території був костьол). Хто не йде в неділю на службу - або комуніст, або жид. З цим розібралися. Ок.
Віз один хлоп з поля сіно на підводі. Накидав як попало того сіна, вітер роздував - як їхав, так всю й дорогу сіном засмітив. Зупинив його наряд, старший (німецький офіцер) каже: дивися, далпайоп, шо ти наробив - засрав всю дорогу і нагайкою його по хребту пару раз перетягнув так, шо то хлоп, крім того шо повизбирував з дороги всю солому, ще й на все життя мав науку, ніколи шоб з підводи нічого не вилітало. Оце про порядок.
так шо, навіть взяти приклад з наших посідєлок, якби ми приходили на поляну: пили-їли-срали і потім розповзалися не прибираючи за собою, то хто б ми були? таке саме бидло. і вот тут є два варіанта: або людина єволюціонує сама, або їй треба допомогти з еволюціонуванням. Україні зараз допомогають єволюціонувати Європа і США. Усьо, занавєс!