Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Цитата:
у "Приватбанку" в третьому кварталі 2015 року підскочила частка кредитного ризику за операціями інсайдерів з 10% до 45,23%
Наскільки я розумію, мова про те, що Бєня зі своєю гоп-компанію роздає на своїх підставних осіб кредити на імпортні екскаватори, які ніколи так і не приїдуть в Україну. Таким чином вже освоєно майже половину грошей банку, і ще не вечір.
Також недавно читав, що при ставці на привлєкаемий депозит у 25-27%, Бєня видає свому каналу 1+1 кредити під 10-11% на загальну суму під мільярд.
Даю цю інфу для того, що якщо хто тримає там депозити - забирайте поки не пізно. Банк банкротять його ж власники. Вони вміють це робити (згадайте Аеросвіт) і нікого не бояться, бо є рейдерами яким закон не писаний
Істочник:
http://www.epravda.com.ua/news/2015/10/27/564866/
А в кого там кредити? Набирати ще?
Еротоман написал:
А в кого там кредити? Набирати ще?
Я б рекомендував взагалі з ними не зв"язуватися. Кредити там теж не брати. Навіть якщо є можливість. Вони коли лопнуть - то призначений ними ж ліквідатор продасть з дисконтом кредити їхньому ж коллєктору. І будуть вони ганяти з паяльниками за приватними позичальниками ще довго...
Можна брати якщо ти з ними афільований (тобто в долях, або у владі і рєшаєш їх питання)
Отредактированно fedot (2015-10-27 12:14:33)
А власникам кредитних карток турбуватися є причини? Бо зараз майже половину населення послугами Привата користуються, особливо при переказі коштів на всякі гульки.
gsm написал:
А власникам кредитних карток турбуватися є причини? Бо зараз майже половину населення послугами Привата користуються, особливо при переказі коштів на всякі гульки.
Якщо власник довго думатиме переказувати чи ні, або гуляти чи не гуляти - то може вийти так, що на його гроші погуляє дніпропетровська братва
Якщо збанкрутує Приват - то буде торба усій банківський системі, бо дуже крупний ігрок у цій сфері. Ви мені можете казати що про Дельту та Надра тож ніхто й думки не мав - але як по оборотам, уставняку, кількості клієнтів - то всеж вони різного поля ягоди з приватом.
Дід Опанас написал:
Якщо збанкрутує Приват - то буде торба усій банківський системі, бо дуже крупний ігрок у цій сфері. Ви мені можете казати що про Дельту та Надра тож ніхто й думки не мав - але як по оборотам, уставняку, кількості клієнтів - то всеж вони різного поля ягоди з приватом.
Банківська система і так вже живий труп. Торба настала давно. Інсайдів у мережі повно.
Ще тримаются банки з іноземним капіталом. Але і Райф після Нового Року піде на продаж. І куплять його наші ж "інвестори". Можливо навіть Бєня на гроші, що виводить зараз з Привату. Купить, щоб потім збанкрутувати. Якщо закони до того часу не зміняться і в нас не почнуть саджати за такі справи, як це робиться у всьому світі