Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
я притримуюсь думки, що сучасне населення України не спроможне на судилище і розправу над "Системою" і її посіпаками.
Люстрація сміттєвими баками закінчилася так і не розпочавшись.
Як думаєте, чи стане сьогоднішній поодинокий випадок доброю традицією - пиздити по єблаку сепаратистів, продажних суддів, бюрократів і прочіх "кровосісь", поки не наступить в країні верховенство права і невідворотність покарання, чи так і будемо в тому болоті з жабами,піявками,слєпнями і комарами вовтузитись?
http://24tv.ua/zgin_z_ukrayini_tudi_de_ … 18_n632055
якшо кожен порядний кромадянин візьме собі за правило, при зустрічі хоч зар ляпнути в хрюндєль допє,гєпє,єфрємаву,мірошнічєнку, і прочім уєбанам, то думаю шо вони самі з`їбуцця доживати старість десь там де не будуть кожного дня давать срача, або падзатильнік.
я теж думаю шо українці занадто терплячі до всякого бидла.
не тіко до того яке вбиває людей, а і до того хто паркується на пішоходних переходах, і до тих хто харкає в парадних, і до тих хто виїздить на зустрічну смугу, або об`їздить 2 смуги по тратуару.
Корупцію (на достатньому рівні) подолає тількі ПОВНОЦІННА судова і правоохоронна реформи!
Тількі НЕВІДВОРОТНІСТЬ покарання!
ІМХО. поки в кончє-заспє, бучі, на трухановому острові не почнуть спалахувати хатинки бріліантових сіроток - ніхто не повірить шо шось міняєцця.
только я в городе сегодня много бронетехники видел? возле мостов особенно?
не отвлекающий ли маневр..... или сигнал начала - хз
Отредактированно VII (2015-11-18 21:04:01)
Та ні. То Пєтюня після терактів в Парижі дав наказ посилити заходи безпеки та охорони стратегічних об'єктів. Ото нацгвардію й поставили по місту.
А пиздити тих гнід давно вже треба, жорстко пиздити.
Другий пішов. Сьогодні Володя Парасюк на засіданні комітету дав ногою по морді якомусь корумпованому хую Пісному зі Львова, місцевому "смотрящєму", який зараз займає високе "крісло" в СБУ. Після того, як то хуйло заявило, що зробило для Майдану більше, ніж якийсь там "трєпло" Парасюк. Рівень цинізму та впевненості в своїй безкарності в таких покидьків, як Пісний аж зашкалює! Це пиздець! Таких йовбаків на керівні посади в СБУ призначати! Пєтюня ваще охуїв Я дивився це засідання в прямому ефірі, але цей момент провтикав http://ua.korrespondent.net/ukraine/359 … oblychchia Молодець Володя, тільки треба було того сучьонка ногами до непритомності забити. Не минути нам 3-го майдану, не минути.
Вова був би молодець, єслі би вин після того як склав присягу почав так себе вести в ВР. клюєву в`єбав би, льовачкіну, бойку, і прочім шуфрічам. а там , вова, тока за сібя побіг безкарно пиздити мусора. бо депутати мають таке хоббі, безкарно пиздити мусароф і крічать пра нєпрікаснавєннасть! згадайте як ахуєвий дєпутат ярема, під час майдана, пиздив гаїшника на софійській., і кричав шо він дєпутат. а сам був абіженим мусором шопиздив іншу людину безкарно. от і вова навчився ахуєвше пиздити з ноги старого мусора, як і їздити на бронєтєхнікє з родиною, і хароші часи насіть...
якого хуя він не пішов пиздити суддів в конституційному суді? чи шокіну по єблаку чого не дав? ярему того самого не пиздять...
нєвєрю! продався вова. забув про своїх побратимів з майдану. а сібє тікі піч'цца.
Можливо. Але, погодься, приємно дивитися, як зажраного хабарника та рєшалу по морді з ноги пиздять
я стьопі писав сьогодні - хай би він бомбу на інавгурацію приніс шоп нахуй всіх 450 с памошніками, кабміном, ющом,кучмой,кравчуком, прібліжоннимі і падпалзающімі - ото б його кананізіровалі сразу!
а патом вибори, і на наступній інавгурації шоп іво папа те саме сдєлал.
а уш патом, шоп нам прислали із госдепа нормалльних тєхнократов. шоп нормальні закони писали і бюджети не пиздили.
мусарами - китайців! шоп слідкували за всими бюрократами. а японці, шоп ними руководілі. ну і суддів десь би з скандінавії.
і вот тогда би ненька розквітла))))
а так,вова кантужений дєпутатішка, шо пользуясь ніпрікаснавеннастью бєзнаказаннастю, пиздить мусароф,пракурораф - стрєлачнікоф.
шота я не бачив шоп он бойка,чи клюєва,чи звягільського,чи шуфріча,допкіна малого, чи ще когось з депутатів чи суддів продажних заїбошив.
Отредактированно маленький козачок (2015-11-19 21:48:13)
маленький козачок написал:
я стьопі писав сьогодні - хай би він бомбу на інавгурацію приніс шоп нахуй всіх 450 с памошніками, кабміном, ющом,кучмой,кравчуком, прібліжоннимі і падпалзающімі - ото б його кананізіровалі сразу!
а патом вибори, і на наступній інавгурації шоп іво папа те саме сдєлал.
а уш патом, шоп нам прислали із госдепа нормалльних тєхнократов. шоп нормальні закони писали і бюджети не пиздили.
мусарами - китайців! шоп слідкували за всими бюрократами. а японці, шоп ними руководілі. ну і суддів десь би з скандінавії.
і вот тогда би ненька розквітла))))
а так,вова кантужений дєпутатішка, шо пользуясь ніпрікаснавеннастью бєзнаказаннастю, пиздить мусароф,пракурораф - стрєлачнікоф.
шота я не бачив шоп он бойка,чи клюєва,чи звягільського,чи шуфріча,допкіна малого, чи ще когось з депутатів чи суддів продажних заїбошив.
воу-воу-воу! верніть як було! шо ви мінє тута рідактіруєтє???
Sergii Ivanov написал:
Пока одни поют оды Парасюку, а вторые его осуждают, хочу сказать следующее.
Конфликт между Парасюком и Писным возник на почве личной неприязни, и никаких иных подоплёк произошедшего искать не стоит.
Условно говоря, есть один охуевший комитетчик и один охуевший нардеп, который внезапно решил разрядить унылый парламентский официоз ударом ногой в голову своего земляка, который ему давно не нравится, потому что коррупционер и светлый шатен.
На самом деле, год назад в том же зале я едва не сцепился с "оппозиционером" Дунаевым, одним из спонсоров ЛНР и её лисичанского филиала, отбитого у русских и дунаевских бандитов прошлым летом. Єгор Соболєв тогда замял динамично развивающийся пиздорез между мной и лисичанским сепаром, и я ему благодарен, т.к. посадили бы. Однако, если бы сегодня вместо этого комитетчика сидел, например, Ефремов, никакая сила меня не остановила бы. Уебал бы - можете не сомневаться. И тогда завтра на допрос в ГПУ вместо Парасюка ехал бы я. Впрочем, я и так завтра еду на допрос в ведомство "дядюшки Шо", как называют его подчинённые, но по делу об изнасиловании судей КСУ.
Что касается Парасюка, то хотелось бы узнать, почему он, каждый день встречая в комитетах, кулуарах и сессионном зале натуральных мразей - Бойко, Левочкина, Бакулина, Шуфрича и т.д. - не пиздит их? Они что - меньшие коррупционеры, чем этот чекист? Нет. Менее злостные враги Украины? Точно нет. Тогда почему бы не бить их? Так, как это сделал вчера Александр Кравчук - честно и просто, не прикрываясь мандатом.
Если резюмировать, то вчера гражданин Кравчук передал оккупационному блоку привет от всех украинцев.
А сегодня нардеп Парасюк ударил неприятного персонально ему человека на заседании комитета, где заслушивались действительно важные вопросы.
Почувствуйте, как говорится, разницу.