Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
З Тві:
Баллончик в руке - спрей от ожогов! Ожоги (от коктейлей) были только у мусоров! Ваша Гадя...
А тепер саме цікаве:
тобто коли був Майдан, ця сука була мєнтовським чи СБУшним стукачом. Ну ОК.
Коли її "викрали", де були її босси? Тут, в Україні чи здриснули в кацапстан?
Якщо здриснули - то ж могли наші спецслужби зрозуміти, що викрадення могло бути інсценоване і гадя продовжує працювати на своїх босів у екзилі? Так? Тоді питання до наших спецслужб.
Якщо боси були в Україні - то чи могли вони розуміти, що Гадя продажна сука і вся ця історія зі співанням гімну за гратами - це постановка? так? Знов питання до спецслужб. Чи може вже до Петра?
За Гадю віддали двох кацарилих спецназівців, що вбили наших пацанів. Чи рівнозначний був обмін і чи розумів Петро на що йде, знаючи хто така Гадя насправді?
Блять, я хуєю з наших спецслужб... На кого вони працюють?
ну шановне панство, шо ж ви так о герое Украини!!! а вдрух это банальный фотошоп.
Bmassage написал:
ну шановне панство, шо ж ви так о герое Украини!!! а вдрух это банальный фотошоп.
"это не фото это стоп кадр... есть хорошее видео.. его засекли уже когда гадя вернулась..."
"Разгон майдан
Когда всех пиздят а она идет от мусоров
А потом есть видос, она кричала "что вы делаете,они же братья"
так ей они братья бля, еще с первых видео в зале суда, де она вся такая храбрая и неотпиздоханная до опухших почек, стоит и поет гимн, было подозрение шо не все там чисто. Ибо когда эта "голодающая" пухла от голода, остальных пиздил в камерах и дубинки в очко загоняли. Интересно, ее как бузину скоро грохнут кацапы, щоб на вальцмана повесить убийство неугодного типа политика?)))
было еще одно интересное видео, сразу после как ее взяли. там наш герой поливает грязью наше государство и заявляет о выходе с вс. я, канешна, понимаю если это было сказано под угрозой, то там и не это можно было сказать, но не вяжется это с последующим героическим поведением. хуйня якась, короче)
Бльо.. все пройде, пацани.. Моя доця iй листи писала в тюрьму..
А колись я iй розкажу, шо то була Омана.
Але есть одне щастя: моя доця точно переживе Хуйла i бiльшiсть пiдхуйликiв!
Насправді вся ця хуйня з Гадєю - це сплановане АП накидання гівна з мемою відвернення уваги від продєлок шоколадного бариги. Блять стидно, що повівся вчора як пацан ( Ця пиздота - ніхто і тратити час на неї не варто. Головний ворог відомо хто і Даля про це вчора завуальовано сказала
Вона їбанута на всю голову. Знаю людину яка була з нею в Іраку. Мав розмову ще з однією людиною яка була в тому бою під Металістом
надеюсь дно уже пробито...
http://www.pravda.com.ua/news/2016/12/13/7129645/
Кто-то может мне тупому внятно разжевать, о чём можно и нужно договариваться с боевиками? С теми, кто убивал наших парней, кто при поддержке москвабада откусил от Украины кусок территории?? Вот о чём с ними договариться? Проводить выборы и садить захарченко с плотницким в Раду? Это ж пиздец! Во всём мире принято с террористами ни в какие переговоры не вступать, а тупо их мочить, иногда, к сожалению, с жертвами со стороны заложников! Вот о чём с ними "НУЖНО ДОГОВАРИВАТЬСЯ"???? Что за хуйню нам втирают?
ShanSon написал:
Кто-то может мне тупому внятно разжевать, о чём можно и нужно договариваться с боевиками? С теми, кто убивал наших парней, кто при поддержке москвабада откусил от Украины кусок территории?? Вот о чём с ними договариться? Проводить выборы и садить захарченко с плотницким в Раду? Это ж пиздец! Во всём мире принято с террористами ни в какие переговоры не вступать, а тупо их мочить, иногда, к сожалению, с жертвами со стороны заложников! Вот о чём с ними "НУЖНО ДОГОВАРИВАТЬСЯ"???? Что за хуйню нам втирают?
Гадя мусує тему що це ії борг перед бранцями, бо ії звільнили а вони досі в полоні...хоча авжеж всі розуміють що це хєрня...
Мольфар Опанас написал:
ShanSon написал:
Гадя мусує тему що це ії борг перед бранцями, бо ії звільнили а вони досі в полоні...хоча авжеж всі розуміють що це хєрня...
С гадей всё уже и так понятно. Но разговоры про договориться с боевиками идут уже давно.
ShanSon написал:
Что за хуйню нам втирают?
Це все фінти хуйла для того, щоб відпетляти від санкцій.
Як тільки ми перестаємо вважати його агресором і починаєм офіційно вести діалог з обізянами - відразу хуйло мордою своєї говорящої лошаді почне кричати на весь світ, що ми де-факто визнали, що у нас громадянський конфлікт, тіпа розбирайтеся самі, а ми нє прі делах, а тому і санкції снімітє.
Отредактированно fedot (2016-12-13 09:17:48)
fedot написал:
починаєм офіційно вести діалог з обізянами
Предмет диалога??? Они уйдут с донбаса и оставят всё Украине? Они сядут в зРаду и будут тут мутить воду? О чём с ними договариваться? Вот этого я не могу понять(((
ShanSon написал:
fedot написал:
починаєм офіційно вести діалог з обізянами
Предмет диалога??? Они уйдут с донбаса и оставят всё Украине? Они сядут в зРаду и будут тут мутить воду? О чём с ними договариваться? Вот этого я не могу понять(((
Шансоне, ну я не гадя і теж не знаю про що можна говорити з обізянами.
Знаю, що хуйло із лошадью дуже хочуть поставити світ перед фактом, що офіційний Київ пустив за стіл обізяну
Викинули вже Гадю не тільки з Батьківщини, а і з ПАСЕ:
http://censor.net.ua/video_news/420569/ … pase_video
але мандат в неї ще є.
Хоть и дохуя букав, но интересный репортаж. И про гадю тоже есть чо почитать
http://news.online.ua/762933/savchenko- … ko-v-rade/
Фєдя, прошу твою "розшифровку" останніх подій. Бо таке діється, а в нас тут "тіш да гладь". В мене скоро голова лусне від цього "шапіто", хоча тема шапіто мені й близька. Схронівці знають
Прошу всіх бажаючих висловитися з приводу останніх новин по Савченко.
До уваги Доценту Лінгвістичного Факультету і інших свідомих громадян ресурсу.
Нижче - авторитетна думка з приводу Гаді. Я її розіділяю у частині, виділеної жирним шрифтом та рекомендую додати у курс української лайки для всіх слухачів факультету, а особливо для деяких несвідомих креведок з маріуполя.
Від себе по суті питання скажу таке: маємо гарно зрежисовану виставу, у якій нас знову намагаються пошити у дурні, заодно маргіналізувавши усіх, хто виступає проти влади бариг. Ти проти бариг - значить ти за Гадю. Десь так.
---------
(С) Антон Ходза
Ще раз уважно подивився відео ГПУ там де Савченко і Рубан з Березнем труть.
Ще більше припекло від Рубана, тобто перепрошую від Гарбузюка.
"На первом етапє києвлянє віходят на уліцу. Как? Мі іх вігонєм".
"УкрАинская земля"
Переговорщік бля з Захаром.
Курвий син, чмо їбуче. Ти ким себе взагалі вважав, хуйлуша? Мопс ти, собачий депутат. Стратег великий. Комбінатор, курва.
Вижене він киян на вулицю. УкрАінская зємля. Анус ти мавп'ячий, залупа з бородою.
Кого ти бля виганяти зібрався, гном-хуєкрад? Яка земля? Який Захар? Ти хто такий взагалі?
Ти, курва, творожок. Пісюн гарбузяний. Хто тобі сказав, що у тебе мізків твоїх засохлих вистачить такі проекти робити? Чмо чєлябінське, ти чого собі уявив, що ти можеш долями мільйонів українців гратися, вирішувати, кому померти, а кому жити, як для нас краще, а як гірше.
Ти хто? Ти звідки взявся? Ти чому вирішив стільки на себе взяти, чорт ти гаражний?
І ще цю істеричку скажену за собою потягнув. До неї ті самі питання.
Жанна-мати-її-Д'Арк та Жан-дерти-тебе-в-сраку-де-Мец.
Блєск
Про виставу. Це преше, що приходить на думку, коли відбувається подібне. Дивлюся зараз пряму трансляцію суду, що обирає захід стосовно Савченко. Адвокати єбуть "піонерів" прокурорів у всі фізіологічні отвори. Буду дуже здивований, якщо її "закриють". Зараз перерва. Перед самою перервою, вже без присутності судді, почалася лайка між сторонами. Надя охрестила когось (мабуть одного з прокурорів) промовистим епітетом "долбойоб" Голосно, на всю залу.