Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Конбанва шановній спільноті. Сьогодні вперше за ен часу заглянув у форум. Хоча проблема наступна. Вже десь другий місяць спостерігаю тупу апатію до усяких фей.блядєй і ін. тобто не до всіх, але пропала жага відкривати нові маделі, лазити ото по києву, провіряти, писати відгуки. без сексу я не сиджу, маю його час від часу, при потребі, але в тих місцях по яких тут тонни переписано...пропала та мисливська жага та інтерес до відкриття! наприклад ввечері вертаюсь зайопаний з роботи, попереду дівчатко, попа вах, усе наливається, ручки тянуться, включається хвантазія...і тут бац -магазин з пивом...смачним...і бажання накатіть в ен раз сильніше, і думаєш ну його нах...я думав шо то сезоннне, і з настанням холодів гормони знов забуяють...та не сталося...тому розумію що толку від мене шановній спільноті вже нема ен часу, і коли він з*явиться незнаю...тому при потребі готовий так би мовити партбілєт на стіл...ба навіть читати дописи інших тепер впадляк... от така ху...ня малята(((
Бывает... проходит... осень...
Бой, понімаєм. .. Але, як співали "Pink Floyd" - "прилив зміняється одливом". Всьо проходить. І це- тоже. Скблнх.
Hentai Boy написал:
Конбанва шановній спільноті. Сьогодні вперше за ен часу заглянув у форум. Хоча проблема наступна. Вже десь другий місяць спостерігаю тупу апатію до усяких фей.блядєй і ін. тобто не до всіх, але пропала жага відкривати нові маделі, лазити ото по києву, провіряти, писати відгуки. без сексу я не сиджу, маю його час від часу, при потребі, але в тих місцях по яких тут тонни переписано...пропала та мисливська жага та інтерес до відкриття! наприклад ввечері вертаюсь зайопаний з роботи, попереду дівчатко, попа вах, усе наливається, ручки тянуться, включається хвантазія...і тут бац -магазин з пивом...смачним...і бажання накатіть в ен раз сильніше, і думаєш ну його нах...я думав шо то сезоннне, і з настанням холодів гормони знов забуяють...та не сталося...тому розумію що толку від мене шановній спільноті вже нема ен часу, і коли він з*явиться незнаю...тому при потребі готовий так би мовити партбілєт на стіл...ба навіть читати дописи інших тепер впадляк... от така ху...ня малята(((
осень - раз, пиво глушит тестостерон - два, возраст - три, у самого такая хуйня - четыре
Шо за ванільний треш? Форум перетворюється на стрічку у ФБ кошатніц? Хентай, жопу в руки й на тренування! Через місяц-два себе не впізнаєш та й тестостерон буде через вуха булькати!!! Відставити соплі!!!
Отредактированно ShanSon (2018-10-24 09:19:26)
От апатии спасает тысяча гривен, заработаная в ночную смену на разгрузке ж/д вагонов с углем и потраченая на хорошую блядь !!
Ага, в мене теж зараз якась слабкість в організмі з'явилася. Ото раніше стоячий хуй однією рукою запросто міг до низу відігнути, а зараз і двома не виходить... Шо за куйня!? Але це за умови, коли довго не дрочив.
Я своими прокуренными и спитыми мозгами так нахуйблядь и не понял шо там сверху сука написано.
Перечитал курва два раза сука блеадь!
думаю - шо то у миня пальцы все в соплях. И вроду не дрочил и в нгсу не ковырялся.. а то от врхнего сука меседжа набралось.
Блядь, мужик, пиши такую хуету в газету Сельськитй час или эта..... Крестьянка нахуйблядь... Купи себе кошаков штук надцать нехай обдсырают и обссыкают те берлогу и будет те девичье щастье.. Хуй свой блядь, так как он тиье как я понял и не нужен - может повесить в шкафу на вешалке!!!!!
ТАК БЛЯДЬ ВЫЙДИ СУКА НА УЛИЦУ, БЛЯДЬ ПОКУРИ ТАРВЫ, ВЫПЕЙ ВОТКИ, ПОБЛЮЙ НА ТРОТУАР, ДАЙ КОМУ ТО В МОРДУ, ПОЛУЧИ САМ!!! ПОШЛИ НАХУЙ МЕНТОВ И С ГОРЛА ПОЛЛИТРА ВЛЕЙ ИНА ГЛАНДЫ, А БУТЫЛКУ ЗАКИНЬ КОМУ-ТО НА БАЛКОН - ПРОСНЕШСЯ В ОБЕЗЬЯННИКЕ КАК ОГУРЧИК!![!!
ЧЕРЕЗ ТРИ СУТКИ ХУЙ СТОЯТЬ БУДЕТ, НА БАБ ПОТЯНЕТ И ДИПРЕСНЯК ПРОЙДЕТ НАПРОЧЬЮ. КСТА, ДИПРЕСНЯК ПРОХОДИТ ПОСЛЕ ВТОРОГО УДАРА МЕНТОВСКОЙ АМАЗИЛОЙ ПО ПОЧКАМ!
БЛЯДЬ, МУЖИКИ, СКОРО ВАЗЕЛИН ПОКУПАТЬ БУДЕТЕ С ТАКИМИ МАЛЯВАМИ