Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Жмакаем за кого топим:
Total : 54
Фокс написал:
Просто Ёбарь написал:
Ніхто вже ні порох ні вона ні інший хто (ну окрім бойка/вілкула і проча мразь аля бувша ПР але вони не прохідні) НЕ ЗДАСТЬ НАБУТІ ПОЗИЦІЇ УКРАЇНИ
А в чем разница между открытыми, откровенными пропутинцами и скрытой, закамуфлированной путинской подстилкой? У них у всех от медведчука одинаковые циркуляры и планы капитуляции и русификации Украины розданы.
АНКЕР, тебе это путин лично сказал, что кто-то из кандидатов закумуфлированная подстилка или пропаганда геббельс информ? А может ты дома у медведчука ужинал с Оксаной Марченко и те по секрету, как лучшему другу семьи, поделились с тобой топовым секретом о подстилках путина...
Отредактированно Просто Ебарь (2019-02-22 13:48:00)
Питаннячка на засипку:
1. Хто за останній час прикупив 2 телеканали, котрі співають славнів нашому гаранту?
2. Хто з допомогою СБУ, котора повністю під гарантом, монополізував ринок скрапленого автогазу?
3. Хто монополізував поставки дизелю з рашкостагу?
4. Хто всупереч забороні авіапольотів у рашку літає туда та звідти майже щонеділі?
5. Хто допоміг ТНК/Роснефті перебрендувати свої заправки під бред Glusco та продовжує собі фактично в обхід санкцій торгувати рашкостанським пальним в Україні?
А чи не кум це хуйла, пан Медведчук??? Як ви думаєте, звідки він бере бабло на політику, мета якої - ліквідація незалежності України? Чи часом не з бізнесів, котрим сприяє наш гарант залучаючи для цього спецслужби? Для чого зазвичай скупається медіа ресурс та куди йдуть гроші, отримані від рашкостанського нафти/газу, що продаються в Україні? Чи не на політику випадково? У чиїх інтересах буде ця політика? І ХТО ЦЬОМУ СПРИЯЄ???
Хлопці, включаємо мозги
Отредактированно fedot (2019-02-23 06:14:28)
+101
ваставлю свої 5єн. усі ці два канали мають маленьку аудиторію,і тому(як 5канал) жодного впливу немють. зате бєніни плюси, пічуківські іств+новий+стб співають осанну декільком кандидатам, окремо ахметівський який одночасно за скотиняку та опоблок. в них покриття та аудиторія величезні. в моєму селі добре ловлять плюси,україна,,канали пінчука та зооовсім нема ані 5-го, ані прямого...
Фєдя, читай статтю 106 Конституції. Ждем виборів депутангів, що відповідальні за судову реформу.
На питання, за кого я проголосую в другому турі відповім з огидою, але дуже швидко, бо за клоуна Бєні і їх колєнопрєклоньнну "каманду" навіть думати не хочу. Здається, Бєня сам себе переграв. Всунув Голобородька, а тепер жалкує, бо у бабушки гососи відібрав..
Отредактированно Petrovich (2019-02-24 19:03:49)
Petrovich написал:
На питання, за кого я проголосую в другому турі відповім з огидою, але дуже швидко, бо за клоуна Бєні і їх колєнопрєклоньнну "каманду" навіть думати не хочу. Здається, Бєня сам себе переграв. Всунув Голобородька, а тепер жалкує, бо у бабушки гососи відібрав..
Ніхто ні від кого голоси не відбирав/// особливо від бабульки. У неїх сама стабільна електоральна сила.
НЕ вір совєцьким газетам)))) (С)
Електорат ЮВТ і негармотного клоуна діаметральні як у віковому так і у освіньому рівні. Камеді клаб не всі дивляться, мені наприклад мерзко. І часу не має.
Так що теперішнім вангуванням на опросах вірити що сцяти проти вітру))))
Я тішуся, коли 3-те місце вангують партіі Слуга народу, якщо фактично ні самої партії ще нема, нема програми, нема людей - зовсім нічого нема. Є ідея Щоби усєм было харашо/ І вся програма/
Petrovich написал:
Фєдя, читай статтю 106 Конституції. Ждем виборів депутангів, що відповідальні за судову реформу.
Що у президента тупо нема повноважень - це відома порохоботська казочка.
Хто насправді рулить суддями і чому так вийшло - довго розповідати.
А рулить ними той, хто як раз через порохоботів і волає про відсутність прав.
Барига може підтвердити мої слова.
Судова реформа "вдалася", хулі там... Ще одна перемога-переможенька, що аж сльози з очей
Насолоджуємося "красотой ігри"
https://24tv.ua/chomu_poroshenko_ne_pid … a_n1032094
Отредактированно fedot (2019-02-25 17:45:16)
fedot написал:
Petrovich написал:
Що у президента тупо нема повноважень - це відома порохоботська казочка.
Хто насправді рулить суддями і чому так вийшло - довго розповідати.
А рулить ними той, хто як раз через порохоботів і волає про відсутність прав.
Барига може підтвердити мої слова.
Судова реформа "вдалася", хулі там... Ще одна перемога-переможенька, що аж сльози з очей
Насолоджуємося "красотой ігри"
https://24tv.ua/chomu_poroshenko_ne_pid … a_n1032094
у преза повно повноважень. Повно. Він є гарант конституції а в конституції що сказано??? Читайте, там много чого абалдєнного на дивування.
МОЯ ДУМКА -= ТРЕ ІНСТИТУТ ПРЕЗА НАХУЙ В ЖОПУ ТОЛКАТИ РАЗОМ З ПОРОХОМ ТВАРИНОЮ ССУЧЕНОЮ
Саша і Федот, в мене просте питання. За кого будете голосувать в другому турі, якщо побачите там Же і Пе? "Противсіх , і не прийму участі" - не котить, наперед кажу.
Якщо в 2-му турі опиниться Зе - то вже не має значення, хто буде Пре. В країни, яка може своїм голосуванням вивести в другий тур такий непотріб як Зе, немає майбутнього.
Я просив конкретну відповідь на запитання, Ер.
Звісно, за менше зло. За Пе, який насправді Пі. Але впевнений, що до цього не дійде.
Судя по всему, как раз к этому и идет все. Вона в этот раз даже не второй финиширует, а как Динамо при блохине - сразу 3-й.
Маю надію, що та частина молоді, якій "по приколу" за 95-й квартал топити (бо в їхніх головах 95-й квартал та "голобородькокіно" нічим не відрізняється від реального інституту президенства), на вибори не прийде. І тоді всі ці рейтинги Зе - хуйня свиняча.
Вот именно те как раз и припрутся вместе с бабко-йулями.
Петрович, я голосую В ЛЮБОМ случае против Пороха (исключение Бойко и остальные ПРидары)
Конституційний суд скасував закон про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення. Ця норма була обов'язковою для безвізу і ще багато чого.
Терміново потрібні послуги професійного порохобота, котрий розповість, що Петро тут нє при ділах (про те, скільки суддів у КС зайшло за квотою президента - звичайно, ні слова) або чому це чергова перемога-переможенька сивого гетьмана.
Відповім на питання Пєтровіча:
Проголосую за Петра лише за умови, якщо фігуранти розкрадання 250 млн. наших з вами грошей будуть покарані по всій строгості закону https://www.pravda.com.ua/news/2019/02/25/7207677/
Кандидатів багато - мародер один (с)
Отредактированно fedot (2019-02-26 18:53:48)
Бльо, я шо, не знаю, шо Пєтя гавнюк? Канєшно знаю. Но як тіко клоун одкриває свій рот, мені ще хуйовіше. Поведінка Пе мені ясна і прогнозована. Побєда Зє- ще вопще хаос і ржач мирової спільноти. Кстаті, хтів би знать програму кандідатов стосовно лєчєбной маріхуани, спортивного покєра і легальних простітуток.
Отредактированно Petrovich (2019-02-26 23:22:18)
F-S написал:
https://defence-line.org/2019/02/katalizator/?fbclid=IwAR1tVM6nY72DdQM-FGMKaET2PYHSk3pNCxWAePTlxj71zPrFDhuU4mNspU0
Спасибо, статья класная, коменти под ней тоже, мне лично дополняют картину. Теперь ЛО тоже буду читать
Petrovich написал:
Бльо, я шо, не знаю, шо Пєтя гавнюк? Канєшно знаю. Но як тіко клоун одкриває свій рот, мені ще хуйовіше. Поведінка Пе мені ясна і прогнозована. Побєда Зє- ще вопще хаос і ржач мирової спільноти. Кстаті, хтів би знать програму кандідатов стосовно лєчєбной маріхуани, спортивного покєра і легальних простітуток.
Балашов проповедует идеи либертарианства. В том числе за легализацию марихуаны и проституции.
В 13-14 році стежив за Балашовим, подобались його виступи на вулицях Києва. Голосував за "5.10" на виборах в Раду.
Petrovich написал:
По твоїм словам - Тімоха - треба тікати з країни бо піздєц зрада путіна приведе і всіх расстрєляєт/ Зе - рота відкриє ваще хаос/ Ну кого не покажи - всі блювотина за твоїми словами і ЦЕ ВСЕ ОПРАВДУЄ ТВІЙ ВИЬБІР ПОРОХА/
Весело!
Все? Петровіч? гораздо проще - всі андидати мають право на життя/ Окрім пороха/ Чмо і підарас!
Отредактированно Просто Ебарь (2019-02-27 19:27:13)