Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Отмечаемся за кого топим во втором туре:
Total : 35
Друже Фєдя. Маю надію, що твоя активність не зійде нанівець після виборів. Я проголосував за Петра, але буду з нетерпінням чекати покращень, які почнуться з настанням каденції Зе. Дуже прошу тебе інформувати наше товариство про настання цих покращень та про те, як вони будуть підвищувати наш добробут. Я не підйобую, я серйозно. Бо я особисто можу запросто їх провтикати. Дякую.
По результатам экзит-полов РАЗГРОМ!!! Других слов нет.
Своими словами я могу резюмировать- старым политическим элитам явно указывают на двери. Вот только смогут ли они красиво уйти? Или будут срать на пороге дверей?
Нє, ... стоять на трібуне в курткє " POHUY" рєшил Євгеній Кошовий. А діючий президент відповів так https://m.glavcom.ua/country/society/po … 88115.html
Отредактированно Petrovich (2019-04-21 19:02:25)
Відредагуйте посилання, друзі, щоб одкривалось...
Поправив.
Я трішечки повангую. "Соррі, бабушка", бо я вже майже дєдушка Здається мені, джентльмени, що половина від 73% "ЗЕлених" почне ненавидіти Зе лютою ненавистю вже влітку. А друга половина буде перебувати в нірвані тупого ступора Цікаво подивитися чи так станеться...
Так Зе вже готовий надати посаду Порошенку, правда, зогляду на те ," как люди рєшат)... Ну, в свойом руслє... Тіпа, " я ни за чьто нє отвєчаю, ето люди так рєшили."
Ау, Зелєботи, вьі ожидали такой " нєожиданньій поворот собьітий?
Я сьодня в одній спільноті розмістив дві об'яви : возьму крєдіт, під заставу всьо, тіпа, що маю. ", І далі:" куплю доляри по курсу на день тиші 20.04.2019."
Ніхто , блять не дав ні кредиту, ні долярів не продає...
А взагалі то, джентльмени
Я хоча й атеїст, та шанувальник язичницького світогляду та міфології, але з Гузаром абсолютно згоден. Не всеремось!
Сьогодні сталося непоправне. Співець звитяжних перемог святого Петра непитущого, головний анакондич країни, котрого читають навіть у госдєпі, Пономар заявив, що у зв'язку з терміновими справами, він припиняє щодня видавати свіжу порцію божої роси і переходить у режим інформування лише про самі значущі події. Я далекий від думки, що цей інфоволонтер насправді ніякий не волонтер і єдина причина чому він писав свої переможні пости - це чорне бабло, яке він отримував з корупційних поборів, ще збирала банда Порошенка.
Зе лише добу як виграв екзітполи, а вже заєбав. Ще трохи в такому руслі покерує державою і я буду першим, хто закличе до штурму злочинної банди Фігляра.
Отредактированно fedot (2019-04-22 18:01:47)
fedot написал:
Зе лише добу як виграв екзітполи, а вже заєбав. Ще трохи в такому руслі покерує державою і я буду першим, хто закличе до штурму злочинної банди Фігляра.
зара всцюся
Федя шо там?
Гггг блять, картіна маслом. А ще, виявилось що президент не саджає в тюрми, не піднімає зарплати, і вопщє взі обіцянки будуть виконуватись "повільно". А ще ж президентом не став, пока тіко бухає шампанське, і аспірін", той що через купюру, назально...
Отредактированно Petrovich (2019-04-22 18:26:58)
Фєдя, конкретизуй пред'яву, пліз
Petrovich написал:
А ще, виявилось що президент не саджає в тюрми, не піднімає зарплати,
і не знижує тарифи. Чого від нього чекають 50% (а може й більше) його виборців. Облом.
UZ написал:
Федя шо там?
Ми втратили анакондича Все через Фігляра. Заєбав
Фєдя провокатор
Еротоман написал:
Petrovich написал:
А ще, виявилось що президент не саджає в тюрми, не піднімає зарплати,
і не знижує тарифи. Чого від нього чекають 50% (а може й більше) його виборців. Облом.
Не знижує тарифи, бо не піднімав їх тричі через кишеньковий НКРЄ та не має 50% у парнерстві з попутчиком геволюції Ахмєтовим на схемі Ротердам+. То все придумали зрадойоби з Фіглярем
Отредактированно fedot (2019-04-22 18:40:57)
А як же вимоги МВФ в обмін на кредити? Більше не підніматимуть?
Отримую від баті наказ очолити протестний рух проти злочинної банди Фігляра.
БАНДУ ГЕТЬ!
Отредактированно fedot (2019-04-22 19:57:41)
Дуже цікава стаття, і цифра вражає- ось як голосували ті, хто був проти обох :https://www.ukrinform.ua/rubric-electio … eteni.html
Убрал зпт в конце ссылки - F-S
Отредактированно Petrovich (2019-04-22 23:33:37)
Petrovich написал:
Дуже цікава стаття, і цифра вражає- ось як голосували ті, хто був проти обох :https://www.ukrinform.ua/rubric-electio … teni.html,
А ссылка уже не рабочая. Как-то быстро.
Я сподіваюсь, що усі, хто топив проти Пороха тут - також завзято будуть розповідати нам про успіхи нової молодої команди ваЗелина?
Продаж власного бізнесу, спасіння Карпат, зупинення видобутку бурштину, відміна Роттердам+, 4000$ вчителям у місяць, зниження тарифів на ЖКГ, детінізацію економіки, розвиток внутрішнього виробництва, дешеві кредити, прості і зрозумілі податки, реформування судів, завершення війни, нові обличчя у владі та багато іншого ...