Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Виділив в окрему тему.
а просвітіть мене, де пролягає межа між матюрою і мілфою
бо гугл путані дає вказівки
Я для себе так визначив. 40-50 років то матюрка, 50-60 років то є мілфа. Якщо хтось знає докладніше - відпишіться.
Vehtor написал:
а просвітіть мене, де пролягає межа між матюрою і мілфою
бо гугл путані дає вказівки
Нет границы.
Mature - зрелая .
Milf - мамаша.
Поэтому если героиня слива считается зрелой она mature, если мамашой она milf, а если зрелая мамаша - mature milf.
Имхо у Маришки не стандартный симбиоз ,
ее лицо я бы классифицировал в granny
ее сиськи и жопу в mature
Выходит и вовсе mature granny
А, точняк, ще є granny - по моїй особистій класифікації це вже зовсім старенькі, 60+. Переклад гугля дає визначення цього слова, як "бабуся". І так воно є - бабця.
Милфа - мамочка 30+
Матюрка 40+ условно
Granny - бабушка 50+
MILF - це абревіатура від Mom I'd Like to Fuck (мамка, котру я хотів би трахнути). Вважаю так: вік тут не має різниці, але якщо хочеш трахнути жінку, котра тобі в мамки годиться - значить вона MILF. Як у фільмі «Американський пиріг».
Ну або інший варіант: якщо у жінки є діти, значить вона MILF. Таким чином, схоже, що дуже багато юзерів тут - в буквальному сенсі - мазафакери
kvws написал:
Ну або інший варіант: якщо у жінки є діти, значить вона MILF.
Тоді в цю категорію попадають дівчиська 15-16 років. І у виключних випадках молодші.
Але та ж Вікі пише що це зрілі (mature) жінки 30+
Отже це розглядаються історії, починаючи від пацана 15 років, що трахне мамку однокласника, якого вона народила у 15-ти річному віці.
Тож саме краще підходить " та, що у матері годиться "