Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Дякую козаче, та шось в тої мавпи лице за інтелектуальне для мене. Да і редагувати гіфкі я не вмію, а таку повісити тут немона.
UZверь написал:
редагувати гіфкі я не вмію
а ти любязно попроси камрада одного - він шарить!
Козаче а можна Вас попросити невібенного інімованого Живчика?
О, остання прикольна. І мішка поведінкою в маркеті на мене смахує... беру... Ф-С замутиш по старой дружбе
VIKTORY написал:
падберите мене аватар что б там 2 дефченки сидели беленькая и черненькая победы....плиз(Нинко)
Живчик написал:
UZверь написал:
Ф-С замутиш по старой дружбе
Отредактированно маленький козачок (2012-11-02 09:58:54)
маленький козачок написал:
Живчик написал:
http://s019.radikal.ru/i611/1211/13/ff51a46e1ede.gif
http://xgif.ru/
Заебісь сделано!!!! дякую!
Живчик написал:
http://s019.radikal.ru/i611/1211/13/ff51a46e1ede.gif
UZверь написал:
Ф-С замутиш по старой дружбе
Дякую, я вже і сам прог накачав для редагування і сайти підшукав. Але твоя ссилка на ведмедя не активна
UZверь написал:
ссилка на ведмедя не активна
там зара у радікала якісь трабли з сєрвєрами...зараз видно ведмедика
от ще одне посилання
Отредактированно маленький козачок (2012-11-02 11:06:56)
Прийшлось порізати трохи шоб влісти в строгі правела форуму... Дякую за допомогу, я себе знайшов)
Ёпт, так в фильме ж есть момент, када этот медведь шпилит эту продащицу. Вот тот аватар был бы ярче)))
UZверь написал:
Прийшлось порізати трохи шоб влісти в строгі правела форуму... Дякую за допомогу, я себе знайшов)
Пане Юзверь а мона попросити Вас мені порізати разтинку, щоб Живчик бул кульний, бо нішарю(
Живчик написал:
UZверь написал:
Пане Юзверь а мона попросити Вас мені порізати разтинку, щоб Живчик бул кульний, бо нішарю(
Можу і тобі порізати якшо скажеш шо ти хочиш. Хоча якшо чесно це виявилось мегапростою задачою. Скачай безплатну прогу Beneton Movie GIF 1.1.2
і буквально за 5 хвилин ти сам зможеш робити любі гіфки.
на работе нізя ставить левий софт - у міня тут с ентім дюже туго.
Лотус - мать его ...
Якщо поріжеш - буду вдячний
Маленький Козачок - а можеш зробити, щоб та сучка на моїй аватарі таки сосала, а то прилиплп до матні і не рухається ніхуя. Заїбала.
Вроттердам написал:
Маленький Козачок - а можеш зробити, щоб та сучка на моїй аватарі таки сосала, а то прилиплп до матні і не рухається ніхуя. Заїбала.
нажаль не можу
КОЗАЧЕК УМЕНЬШ ПЛИЗ ПЕРВЫЙ АВАТАР ДЕ ДЕВАЧКИ ЦЕЛУЮТСЯ ДЛЯ АВАТАРА....СПАСИБО(нина)
Вроттердам написал:
нажаль не можу
А что-нибудь похожее?
Извини, если гружу.
Вроттердам написал:
А что-нибудь похожее?
Извини, если гружу.
Отредактированно маленький козачок (2012-11-06 20:19:28)
Экстремал!