Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Камради, отака виникла думка - мірамістін офіційно рекомендують як профілактику від ЗППП. Тим не менше, є в інеті й багато критики. Кому як не нам вияснити реальний стан справ?
Те ж стосується і хлоргексидину.
Значицця пропоную - якщо хтось шось намотав на свій любимий орган (не дай Боже, конєшно!) - ділимся с саопчеством для обміну досвідом - описуєм подробиці.
Ну і ділимся досвідом користування - а раптом хтось підкаже шось нове?
Скажу про себе - до того, як почав користувати мірамістін, було раз, шо наматав льохкоізлічіму хуйню, від того, шо давав на клик без гандона. Опісля - тьху-тьху - ні разу, хотя на клик без резини давав неодноразово, а от в пизду і в жопу їбу строго в гандоні. І шо інтєрєсно - в пєріод захворювання єбав знайому - не заразилася. (Я їй чесно сказав про болячку).
Один раз їбав у сраку без гандона - пронесло! Спершу з переляку, а тоді од радості, шо нічого не цепонув!
Користаю мірамістін так: спершу мию залупу і окрєсності милом (старанно!) тоді заливаю в уретру побільше і держу пару хвилин. Після чого щедро наливаю на залупу і старанно возюкаю розчин по залупі, щоб скрізь попав. Ну і наостанок - омиваю ствол і яйці. Уходе за раз увесь тюбік. І хуй з ним, лікуватися дорожче!
Правда, в стрьомних випадках я ще страхуюся сумамедом.
П.Н. Єссі адміністрація вважає тему путьовою, може її підвісить у топік?
П.П.Н. Кстаці, недавно по другому поводу (загноєння рани) користав "амоксициллин потенцированный клавуланатом". Спрацювало охуєнно. Шо товаріщі медики скажуть про цей препарат для профілактики ЗППП? Я так поняв, він наймен шкідливий з сучасних антибіотиків.
Отредактированно Сигуранца (2013-07-03 10:22:47)
Поднималась уже такая темка http://www.cxpoh.com/viewtopic.php?id=5745
Користую октенисепт + мазь мирамистин. НА клик блядям даю всьогда без преза. Пока все гаразд. Жінка не скаржилась ))..
Незн@йка написал:
Поднималась уже такая темка http://www.cxpoh.com/viewtopic.php?id=5745
Тоді вибачайте, якось я її пропустив...
Pedro Gonzalez написал:
Користую октенисепт + мазь мирамистин. НА клик блядям даю всьогда без преза. Пока все гаразд. Жінка не скаржилась ))..
Опа, а мазь куди мазати? на залупу, чишолі?
Отредактированно Сигуранца (2013-07-04 09:41:20)
мазь мажется на 4 см длиной тонкую спец пипетку (внешний диаметр - 0,2 мм), в которой набран октенисепт и вводится в мочеиспускательный канал . получается мирамистином обрабатываешь канал изначально при вводе, а потом выдавливаешь октенисепт и он смывает все на.. в том числе и сгустки мирамистина. Печет первые 5-7 минут и первый раз болезненно ссать. Но потом все упакаивается. делаешь до и после секаса. А залупу само собой и окрестности обрабатываешь и мирамистином и октенисептом.