Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Знайшов таку об'яву
Думаю, давненько я не тягав здоровенних цицьок. Якщо фото справжнє, то хуйня, шо 35 років. Їду. На дроті приємний молодий голос запевнив що, звісно, фото справжні, а Лія то вона і є Запросили на Оболонський проспект 37. Приперся. Заходжу. Зустряла білявка років 25-27, у чорних рітузах та світлому светрі до колін. Струнка, з цицькою десь 2-2,5, морда як у доярки з Хацапетівки. Але не страшна. Показую фото. Не знаю, каже, тутай тільки я
Какая неажиданнасть!
Каже завченою та багато разів повтореною фразою "...залишайся, ти ж вже все рівно приїхав..." Думаю, залишуся, якщо надасть суттєву знижку за найоб. Озвучив. Каже, нє, я не можу, то треба звертатися до тієї, хто тебе сюди по телефону направив та розмістив фейкові фото в інеті. Добре, кажу, арівідерчі. І тутай різко відкриваються двері на кухню й звідти вриваються, як блядський спецназ на завданні
, ще дві доярки з криками "...стій, стріляти, єбати будемо, нас тутай багато, вибирай...". Бля, я б таке не єбав навіть зі знижкою, під наркозом та після літру горілки. Одна, товста, мордою та статурою трохи схожа на фото, але без цицьок. Точніше з маленькими цицьками, незважаючи на велику зайву вагу. Друга стрункіша, висока, але з мордою, як у старої коняки. Обидві бачили свою 20-ту весну років щонайменше 20 тому
Ота, шо товста знімає махровий халат, під яким в неї тільки стрінги та якась прозора "распашонка", повертається голою сракою у стрінгах та починає нею крутити, тіпа, ахуєнно сексі
Я мало не заржав у голос. А та, шо як коняка знову заводить шарманку про "...ти ж все рівно приїхав, тобі ж тутай не женитися, давай лишайся...". Я побажав селянкам спокійної старості, здорових онуків, мирного неба над головою та пішов в машину шукати в базі даних наступний варіант.
Обходьте цей колгосп "Тихе життя" стороною. Навіть якщо будете у сраку п'яні. Не всеремось!
Отредактированно Еротоман (2015-01-31 16:32:11)
Еротоман написал:
Ота, шо товста знімає махровий халат, під яким в неї тільки стрінги та якась прозора "распашонка", повертається голою сракою у стрінгах та починає нею крутити, тіпа, ахуєнно сексі
Бля, это пять
хацапетовка = углегорск
И адрис, и стиль сиськатой рикламы, с уверенеями шо фото риал, и даже састав учаснеков калхоза такой же, на 90 працентов уверин шо это теже
Ага, мабуть шо та сама контора. Ота стара білявка сракою крутила. Худорлявої блонди та брунетки не бачив. Інші були. Та, яка мене зустріла в них тепер як "завлєКАЛА" мабуть. Бо з усього кодла самая єбабельная, по ТТХ десь на 3+ потягне. (+) якщо будеш "під газом"
Отредактированно Еротоман (2015-02-01 14:24:16)