Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Доброго дня камради!
Кіріл Кірілич повернувся із свого першого плавання по океану платного кохання.
Буду по порядку. Це продовження ось цього посту ( http://www.cxpoh.com/viewtopic.php?id=12601).
Повіривши рекомендаціям Стэпана, я вирішив сходити до Ані .
Набравши номер 8(097)355-35-15 запитав чи можна Аню мені сказали - ні. Я запитав чи вона реальна - мене насмішливо сказали - ні. Я запитав чи є щось схоже на фотографію, сказали - так приїзжаєш і вибирай, сказали їхати на Хрещатик 17 і зателефонувати. Приїхав, позвонив і сказав "я на місці", сказали " чекайте.
Через 15 мин до мене перезвонили з 8(063)011-72-42 і сказали й ти за адресою. Прийшов, зустріла мініатюрна фея років 20-25 ( на лиці страшненька але одягнена сексуально), запросила. На зустріч вийшла толстушка. Я поняв шо ніфіга схожого на фотку Ані не буде!
Показав їм фотку і кажу : "хто з вас більше похожий на Аню!?" Жирна засміялась, а мала каже:" це ж Настя, вона буває ввечері, після дев'яти". Через декілька днів прийшов знову (близько дев'ятої) попавши, мабуть, на сходку. Їх там було 10-15, я аж розгубився (але всі, звичайні провінційні дівки). Построїлись і сама мала каже:"вибирай". Я дивлюсь Ань нема, а їбатись хочу, ну і вибрав саму високу з темними, прямими, трышки довле плеч косима. Повела мене в кімнату. Зразу взяла бабло (800грн, як написано на сайті). Дала тапки і рушник і провела ванну ( там було грязнувато і скрізь блядські коси).
Прийшов в кімнату ліг і вона почала роздягатись. І тут я охуїв!!! Вона зняла 20 см каблуки і стала така як я ростом, но це херня. В неї все було обвисше і сіськи і живіт!!! Ааа, думаю, пиздець, як таке я буду їбати?!
Тут вона побачила, що я "приуныл" залізла на мене і почала надрачувати одночасно обсмоктуючи мені соски ( сосала так, що я подумав що будуть засоси).
Коли боєць встав взяла гандон і ротом з руками одягали його. Почався процес, з руками без "окресностей"- минут 5, потім залізла на мене і почала сказати так, що я подумав, що вона передивилась фільмів про амазонок. Так я через минулу і приплив.
Запропонувала каву. Серветку дала після того як я попросив. Потім пішов душ поки вона робила каву.
Випили каву і вона запропонували масаж.
Розказувала багато про себе бо я нічого говорити не хотів. Сказала, що з Одеси потрібно терміново 60 000 грн і звати Аліса.
Звичайний масаж - хвилин 15.
Заход на другий круг: міня ( так як і попередній раз) і поход з ззаду, мене вистачило хвилин на 2 не більше.
Потім я бистренько зібрав речі, попрощався і пішов.
ТТХ - 3. Все обвисше але пісікчка тугенька.
КС - не було
МН/ЄВРО - 3 (однокурсниці краще робили)
Отношение к клиенту - 4 намагалась розрядити обстановку. Старалась. В цілому квартира більш менш в гарному стані (височенні потолки) але ванна погана (З мойщих лежав якийсь обмилок. Рушник і тапки видала.)
ЦВ - 800 грн
Пойду ли я еще? - ні (хіба щоб виїбати ту малу яка зустрічала перший раз).
Рекомендации - ні
П.С. в аспіранта зараз стипендія 1800грн + 800грн за пів ставки + 100$ за наукові шарашки (якщо не тупий) так шо можу й дозволити.
Кирилович написал:
П.С. в аспіранта зараз стипендія 1800грн + 800грн за пів ставки + 100$ за наукові шарашки (якщо не тупий) так шо можу й дозволити.
ну 100$ щас хороша сума в гривні
Кіріловіч, я лічно візьму на себе відповідальність,шоп недивлячісь на твоє не уважне читання правил і пройоби в оформленні отчёта першого,попрошу шоп Комендант не клав хуя вєто на твою реєстрацію!
але подальші твої роботи мають бути більш старанно оформлені.
тим більше шо є у нас атчёти про такого роду тёть як на фото - з сіськами і чорним волоссям. і добрі. і ласкаві. і вмілі.
но як тікі будеш паразітіровать на рєсурсі - зразу тебе забанім нах!
Домовились?
Шота я не поняв?!?! На чому вона скакала, як амозонка, єслі КС не було???? Шо за акробатіка, нахуйблять???!!!
Стэпан написал:
Шота я не поняв?!?! На чому вона скакала, як амозонка, єслі КС не було???? Шо за акробатіка, нахуйблять???!!!
Камбайньор, у вашому селі так не єбуться///
КаСе - то міссіонєрка, то коли камбайнер єбе доярку на гімні, вона лежить на куфайці спиною і цицьками ласкає волосаті рижі груди комбайнера, а комбайнер дихає їй цибулею та чисноком прямо в ніс, вставивши кардан до її відра/
А коли "вона скакала" то називається наєзніца, то коли комбайньор на гумні лежить на куфайці, а доярка своїм відром сіла зверху на його кардан та підскакує, мух ловлячи ротом, шоб камбайньору не мішали))))
Ой, блеадь, село ти село, Степане, возьми вумну книшку - Камасутра, в ізданії Саміздат 1966 года і почитай)))) Помню по малолєтке як дрочив на неї.... Но то савсєм другая історія))
Стэпан написал:
Ну аспирант имел ввиду, шо были коныки-буденыки. А на КС научного работника не вдохновили висячие регалии одесской абитуриентки.
Пропуск выписываю с условием, что ознакомишся с Правилами. А формат телефона очень важен для корректной работы поиска. Это как библиотекарша с длинными ногами важна в библиотеке, шоб книжку нужную найти.