Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Страниц: 1 2
Камдив написал:
ДОРОГИ МОИ ПОБРАТИМИ!!!! Я ВВАЖАЮ, ЩО ДУМКИ ОПОНЕНТІВ МИ ПОЧУЛИ І НЕ ТРЕБА ПІДЛИВАТИ МАСЛА ДО ВОГНЮ І ВИВЕРТАТИ НУТРОЩІ ОДИН ОДНОМУ!!! ВИ ОБОЄ (АНКЕР І ЕРОТОМАН) МЕНІ БЛИЗЬКІ І Я ВАС ПОВАЖАЮ ЯК І БІЛЬШІСТЬ НАШИХ ПОБРАТИМІВ!!!!МИ ЗІБРАЛИСЬ В СХРОНІ, МИ ЄДИНИ-МИ ПАТРІОТИ!!! СЕРЕД НАС ВАТОЦЕХФАЛІВ І ХУЙЛАКІВ НЕМА!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
Ух и замес)
Пошли отчеты писать, хорош тут политичить))
Anker написал:
А бох, рапское поклонение, битиё паклонов и опслюнявливание картинок в рамочьках - это другой ряд, рабов.
И никогда я не смогу понять, как РАБ БОЖИЙ может считать себя свободным человеком. Раб он и есть раб
Свободные люди верят в силу воли, в победу своей страны за независимость...и тут сразу к ним примазываются оте умные дяди в рясах, и начинают раскидывать свою пропаганду, бо это ж ахуенный инструмент управления...людьми. Аж тошнит, скока гадости они делают и скока нормальных людей покорно идут к ним пацелавать ручку....
Ну это уже другая тема, не про переименование городов
От тут я з паном Анкєром не можу не погодитися. Роки з два тому, всі мабуть пам'ятають, я сам писав те саме на повітряній кулі шпіцбергена. Я відношуся до військових капеланів та "батюшок" зараз толерантно, бо вони лізуть разом з бійцями у саме пекло війни та підтримують їх морально та психологічно. Але тільки до них. Все інше у сучасному християнстві для мене не прийнятне. Я, звісно, не заперечує право кожної людини вірувати у кого вона сама бажає. Нема питань. От тільки церква, у сучасному її вигляді, неприйнятна. Фінансування та утримання храмів повинно здійснюватися тільки за рахунок коштів тих громад та окремих громадян, які побажають їх утримувати. Всі виплати церквам з бюджету країни та всілякі пільги по оподаткуванню комерційної діяльності церков треба скасувати. І закріпити цим повне відділення церкви від держави. А так, будьласка, хто хоче утримувати за свій кошт золоті куполи церков, золоті, обсипані дорогоцінним камінням хрести, ікони та вбрання церковних ієрархів, розкішні помешкання та авто попів різноманітного гатунку, мільйонні прибутки церков і т.д., і т.п. - то, як кажуть, "знамено вам у руки". От тільки, думаю, що таких охочих знайдеться небагато
Эрик, все просто - вера и религия - несколько разные (и часто не совпадающие) вещи.
Чем ближе человек к церкви, тем дальше он от Бога (с) Лев Николаевич Толстой
Страниц: 1 2