Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Отмечаемся за кого топим во втором туре:
Total : 35
За Пороха однозначно, даже лень перечислять почему Зе не может быть президентом, особенно сейчас
Пєтровіч, все так. Обидва кадидата цинічні підари. Різниця лише в тому, що один пизданув те, що думає, а інший ні. Але з іншого боку - з одним вже все зрозуміло, а інший це хоч невеликий, але шанс хоч щось змінити. У будь-якому випадку на щось добре розраховувати не варто. 2 маланця, що служать виключно мамоні. Подивись навкруги - більшість людей навкруги такі самі як ці. За копійку вдавляться і матір рідну продадуть. Тому нема чого рвати волосся на жопі. Цих індивідів породило наше суспільство і культура. Вони не з космосу прилетіли. Це частина нас. Тому як кажуть прошу любіть і жаловать. Слуги народу, хулі...
PS Хто підписаний на наркомана, що пише про анакоду та вітрину: які там новини у контексті результату 1 туру? Це вже вітрина, чи анаконда, показана у вітрину? Дуже ж цікаво знати що там мірове правітєльство про Зєлю думає. На жаль, не можу сам це прочитати, бо у бані у цього "канадця"
Отредактированно fedot (2019-04-03 07:34:05)
За Петю. Что «новенькому», что старому не особо вериться насчет того, что все изменится и «заживьом!!!» - практически паритет, кроме надежд на успех «черного ящика». Но гипотетический «успех» черного ящика у меня сильно проигрывает комфортной уверенности в отсутствии разворота курса на восток. Если с Петей присутствует эта комфортная уверенность, то с Зеленским она отсутствует напрочь. Ежели разворот произойдет, то будет очень «весело» смотреть как все будут «на лету» переобуваться чистить фэйсбуки и прочие места выражения своей ватофобии и пр.
т.к мне за ЗЕ мерещатся уши кролика Сени. - по ПЕ и ниибет
Фокс написал:
Простий народ теж
https://www.youtube.com/watch?v=Xx3tNah … ORYyOOO5sE
А на другий тур открепительную бумажку взять - страшний пиздець... Уже час как записался, стою, сижу, опять стою... Писали что с 9-ти, а по ходу хай хоть в 10 начнут запускать... И єто ж я пятьдесяткакой-то...
Трудно отдать останню шану Порошенку...но надо.
fedot написал:
Простий народ теж
https://www.youtube.com/watch?v=Xx3tNah … ORYyOOO5sE
Зеленский падло, спалив нотрдамм... Ему ж говорили, что это такая схема роттердам, вредная для Украины...и надо от нее избавится...потом... А он придурок что наробив!
От что с мозгами наркота делает!
Теперь Савченку с Рубаном пасти надо, бо они на радостях нажрутся и тоже перепутают что-то с куполом. Ну ладно если пару церквей спалят, то только к лучшему! А если по цирку ебанут, куда детишки после выборов ходить будут...
За сутки хронічно озабоченна єуропа зібрала трошки грошенят на відновлення нотрдамудепарі... Майже 700 млн еуров. Сцуко... Де ми з коміком- кандидатом, і де ввесь світ...
Отредактированно Petrovich (2019-04-16 17:48:19)
Я насправді хтів би оголосити відкрите голосування за наступного президента. Бо то є діагноз. Діагноз: ми є схрон, чи нє?
Движок открытое голосование не поддерживает. Если поебаться, напрячь извилины и расковырять логи, то можно вывесить список, но нужно общее решение.
Petrovich написал:
Я насправді хтів би оголосити відкрите голосування за наступного президента. Бо то є діагноз. Діагноз: ми є схрон, чи нє?
Мені не зовсім зрозуміло що ти маєш на увазі під відкритим голосуванням. Поясни б-ласка. Ми ж і так вроді коментуємо хто за кого
Отредактированно fedot (2019-04-16 18:29:43)
Petrovich написал:
За сутки хронічно озабоченна єуропа зібрала трошки грошенят на відновлення нотрдамудепарі... Майже 700 млн еуров.
Більше. Вже є 1 лярд зелених. А буде ще більше.
Petrovich написал:
Наразі країна переживає когнітивний дисонанс. Бо за клоуна голосують і деякі патріоти, і ватники. Перші, бо зневірилися в Пе, другі, бо вірять, що клоун почне відкат від Європи та НАТО. Це насправді діагноз і є, він самий.
Думка наступна: якщо хтось з нас проти пороха- я дуже розумію мотиви, чому. Але це не надає багатьом, кого я знаю, готовності голосувати за буратіно. Багато хто йде на вибори, щоб намалювати, наприклад, залупу на бюлетені. Просто зіпсувати його.
Отредактированно Petrovich (2019-04-17 18:44:43)
Пряме голосування за кота в мішку вважаю діагнозом. Причому кіт, як сказав П.Казарін, це не карлік наполєонович. Це мішок. А що в мішку- побачим дуже скоро. І це дійсно дуже тривожно.
Петрович, я розумію емоції і все таке але ж давай обійдемося без категоричності та постановки діагнозів. Бо більша частина нашого далеко не досконалого суспільства готова поставити порохофілам свій діагноз, а там і до Алєппо у Києві рукою подати. Розділити народ щоб з'їбати по-тихому з награбованим поки ми будемо один одному на жопі волосся рвати - саме те, що потрібно зараз свинарчукам з батьою. Тому тримай голову у холоді та чисти кулемет. Нам потрібно об'єднуватися у боротьбі за наше світле майбутнє
Оце бля пиздець! Так ці вибори зайобують, що немає нових звітів. Схожу завтра попользую когось в занк протєста!
Ко мне сегодня звонил Порошенко и агитировал за себя! Оце так драйв
frikengoltz написал:
Якщо ти йому не давав свій номер телефону - можеш подати на нього в суд за те, що він використав персональну інформацію, здобуту у незаконний спосіб. Чим порушив закон про захист персональних даних, який сам же і просувпв як одну з умов асоціації з ЄС. Петро вчергове вдається до шулєрства. Яка несподіванка!
Отредактированно fedot (2019-04-19 10:41:18)
fedot написал:
frikengoltz написал:
Якщо ти йому не давав свій номер телефону - можеш подати на нього в суд за те, що він використав персональну інформацію, здобуту у незаконний спосіб. Чим порушив закон про захист персональних даних, який сам же і просувпв як одну з умов асоціації з ЄС. Петро вчергове вдаєтьмя до шулєрства. Яка несподіванка!
Спасибо, но я предпочитаю оставаться в тени
мені теж дзвонив порошенко бот, і моїм друзям))) щоправда щоразу з різних номерів. але всеодно приємно
Мне тоже звонил в 6 утра по линии МИДа. Спрашивал, че Рицурц лежит? Я как раз гайки откручивал и собирался чинить.
Сказал ему чтобы не мешал и заучивал речевки на вечер- ато забудет на стадион прийти...
А мне позвонил тот дед с гармошкой. Я его по тексту узнал. Гармошки правда в этот раз не было. И голос какой-то жалобно-просящий, как будь-то спиздил шота и просит его понять, простить и денег одолжить. Я посоветовал добавить драйва и в понедельник мне перезвонить. Он бросил трубку
Отредактированно fedot (2019-04-19 14:46:47)