Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Еротоман написал:
Хлопці, пройшло 10 місяців, як я вступив до цього товариства. Всього 10 місяців, а скільки вже всього сталося в нашій спільній рідній хаті... Скількох справжніх патріотів вже поховали...
Долучайтеся, панове, долучайтеся. Бо мова то є одна з священних основ будь-якої нації. Може найголовніша. У всякому випадку самоідентифікація себе як частини народу, країни, суспільства без мови неможлива.
Долучайтеся...
Ага, саме в цій гілці можна поздоровляти всіх членів спільноти з прийняттям Закону.
Або не всіх. Окремо можна привітати засновника товариства з надбанням нових друзів... на старому повітроплавному форумі. Такий упізнаваний нік, такий підпис... І що дивно, Hentay Boy не проти
Фокс, лично я нихуя не понял, кроме того шо схожий ник. В личку напиши нормально, плз.
доречі готовий познайомитися з цим мурзіком васильовичем, якшо пан Фокс влаштує ( схоже шо він там таки пасеться та знає багатьох) . бо отримати на тому ресурсі статус бувалого не просто. от футболка зачьотна, хочу собі таку купити. бо нас фанатів леся дохріна і трохи- в мене особисто вся лабораторія, та мої майданівські побратими поціновувачиі таланту митця
...чого ви діду всьо раньше да раньше! вам чого щас не хвата? тюрми
Можешь для начала с администрацией форума познакомиться.
Фокс написал:
Окремо можна привітати засновника товариства з надбанням нових друзів... на старому повітроплавному форумі. Такий упізнаваний нік, такий підпис...
То інший "Мурзік Васильвич". То й не дивно, бо нік популярний. В нашого "Мурзик через "и", а на Шпіцбергені через "і".
А gsm 900 и 1800 у Киевстара и ЮМС есть. Плагиаторы хуевы
Ага, тим більше, що UMC вже встигла побувати під назвою "МТС", та поки що зупинилася на "Vodafone"
С учетом того, что у нас ник "Hentay Boy" нигде не просился в це товариство, не ставил вообще аву и не имел никаких подписей, и с цитатами Митця тем более, то на примитивную пасточку " і чого це hentay boy мовчить" думаю большинство прочитавших мой высер подумали - при чем тут он? Ну вот самая логичная реакция " нихуя не понял... " тоже, и от него я ожидал тоже что-то в стиле "прі чьом тут я", но ответ поціновувача Подерев'янського... сам по себе признательный. А поскольку авторитетные люди говорят мне, что я ошибаюсь, то вопрос о двоежопии снимается, а кто именно ошибается, уже и не важно.
Я снова пропустил перемену ветра... Но я не буду там ничего писать, и не просите! После семи лет читания это будет тупо и палевно. Безглуздее только участие атошника в ватном движе...