21+ СХРОН. БЕСПЛАТНЫЙ СЕКС НАМ ЧУЖД!!! Нас читають навіть в Національній академії державного управління при Президенті України та Національному Банку!!!

Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!

Вы не зашли.

Объявление

Вниманию новых пользователей!
Если Вы написали вступительный отчет и не получили пропуск на почту, пишите Коменданту admin@cxpoh.com

#1 2025-03-30 02:06:27

BadWolf
[banned]

Алиночка, 8(066)601-88-05

Періодично відвідую фей, але ніколи не писав відгуки. Тож, панове, прошу сильно не судити. Дивлюся, що цей майданчик не для всіх очей світу, вирішив внести трошки в загальний вклад.

Щоб зустрітися з дамою, потрібно було добре домовлятися і чекати. Бачив я її на різних ресурсах. Наведу декілька
https://minuet.in/ukraine/kiev/10236/ua/
https://topmodals.com/?id=10565

https://s3.us-west-2.amazonaws.com/i2.cxpoh.com/small/f9bd17bf0ba77fa60f8056b827d81b5a.jpg
https://s3.us-west-2.amazonaws.com/i2.cxpoh.com/small/9f2aa4621652b85d13826d2411229b7f.jpg
https://s3.us-west-2.amazonaws.com/i2.cxpoh.com/small/c6f0202aedb6c77b28f6483b2fe24fe7.jpg

Я хотів зустрічі, чекав і дочекався. Фото і відео відповідає дійсності на 100%, виглядає на вік приблизно 33-35. Наразі вона пише, що зустрічається лише з постійними, але раптом можливо щось зміниться. Отже, до суті.
Списалися, домовилися на час, вказала адресу. Працює на Виноградарі, вул. Краснопільська, будинок на перетині з банком та укрпоштою. Приїхав дещо завчасно, то мусив хвилин 10 почекати. Є заїзд у двір, то є де припаркуватися і постояти. Після був запрошений до локації. Зустріла мене та сама чарівниця, що і в оголошенні, що дуже порадувало. Зачіска, фігура, бюст - все на відповідному рівні, очікування підтвердилися. Перед початком запропоновані чистий рушник, одноразові капці та освіжаючий душ. В ванній є різні шампуні, то можна навіть обрати. Також пропонує чай/каву перед початком та в перерві. Сервіс достойний та наче прийшов в гості до знайомої.
Після всіх початкових ритуалів, вона включила режим тигриці, перейшовши в ігриву кішечку і затягла мене до ліжка. Міньєтиком був здивований, оскільки Аліночка не лише поверхнево брала, а робила горловий, на всю довжину, а в мене вже ж і дуже коротенький. Це не обговорювалось якось попередньо, але зроблено прям дійсно з віддачею. Все в резинці. Після перейшли ми в класичну позу. Що варто зазначити, так це те, що дівчина відчуває, зручно чи ні партнеру і поза коригується. Далі перегорнулись і вже я дивився на неї знизу. Руками можна брати все, тож нехтувати такою гарною груддю - це себе не поважати. Натуральна, м'ягкенька, в розмірах я не дуже розбираюсь, проте в мою руку повністю не вмістилася. Так, трошички опущена, але ж все своє і виглядає чудово. Зверху тазом працює добре, роблячи цікаві візерунки. Ну і перед перервою завершували позою доггі. Там я її і довів до повного розслаблення. А сам щось або перенервував перед зустріччю, або перетерпів в процессі, то мій стояв, не падав і не хтів стріляти. Взяли час для невеличкого відпочинку перед другим заходом. Мені зробили легкий массаж. За другим разом вона знову почала з міньєтику на повну, а там вже змінювали пози, крутилися до завершення часу. Я так і не завершив, а Аліночку трохи втомив. Час від часу додавали змазки, бо навіть прозвучала фраза, наче клич о порятунку "Це ж скільки можна так тра***ся!" kol/ab Ну вже вирішив є, як є, дівчину поганяв добре, а самому хвилювання не дало спустити.

Итого:

ТТХ - 4+
Моя суб'єктивна оцінка. На свій вік виглядає дуже добре. Все чисто, гарно, розкуто.

КС - 5
В цьому компоненті відмінно. Старанна, з енергією та віддачею.

МН - 5+
Від горлового був приємно здивований. Тому не маю права зменшувати її навички та вміння.

Отношение к клиенту - 5
Вже описав. Зустріч проходить приємно та доброзичливо

ШГ - Не пробував, але заявлено. В арсеналі в неї є широкий вибір послуг. Я йшов на класику, тому не питав.

ЦВ - я побачив її ще за ціною 3000 національних доларів. Але потрапив вже по 3500. Наразі коливання та інфляція такі, що важко передбачити сьогодення.

Пойду ли я еще? - Більше ні, чим так. Зустріч була гарна, але трохи не мій формат. Проте очікування були того варті.

Рекомендации - Так, рекомендую для шанувальників гарних дам. Вона не прям струнка, як щойно вийшла з спорт-залу, і не 20-річна дівчина. Але досвідчена, справу свою знає і робить добре.

Не скажу, що я прям на 100% задоволений зустріччу. Але тут питання не до дівчини, а до особистої мозкової активності. Шкода, що так і не зміг фінішувати в Аліну. Сподобалося, що можливо її довести до фінішу, до справжнього, а не награнного. Не з кожною такого можна досягти. Для деяких це може бути навіть скарб, тому що вона справжня, жива та може втілити в реальність дуже багато активностей.

#2 2025-03-30 09:08:53

gsm
Нобелевський лауреат

Re: Алиночка, 8(066)601-88-05

Пропуск выписал.
Почтовик барахлит немного. Если письмо с паролем не пришло, напиши админу. Пришлет в ручном режиме.

Жизнь коротка, а половая- еще короче...

#3 2025-03-30 09:13:53

gsm
Нобелевський лауреат

Жизнь коротка, а половая- еще короче...

#4 2025-03-31 03:08:00

Комендант
Сонцелікій Комендант гуртожитку

Отправил автору письмо.

По команде "ОТБОЙ" наступает тёмное время суток!

#5 2025-04-02 11:32:57

Hentai Boy
Студент

Легендарна дама,писано переписано

Board footer