Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Періодично відвідую фей, але ніколи не писав відгуки. Тож, панове, прошу сильно не судити. Дивлюся, що цей майданчик не для всіх очей світу, вирішив внести трошки в загальний вклад.
Щоб зустрітися з дамою, потрібно було добре домовлятися і чекати. Бачив я її на різних ресурсах. Наведу декілька
https://minuet.in/ukraine/kiev/10236/ua/
https://topmodals.com/?id=10565
Я хотів зустрічі, чекав і дочекався. Фото і відео відповідає дійсності на 100%, виглядає на вік приблизно 33-35. Наразі вона пише, що зустрічається лише з постійними, але раптом можливо щось зміниться. Отже, до суті.
Списалися, домовилися на час, вказала адресу. Працює на Виноградарі, вул. Краснопільська, будинок на перетині з банком та укрпоштою. Приїхав дещо завчасно, то мусив хвилин 10 почекати. Є заїзд у двір, то є де припаркуватися і постояти. Після був запрошений до локації. Зустріла мене та сама чарівниця, що і в оголошенні, що дуже порадувало. Зачіска, фігура, бюст - все на відповідному рівні, очікування підтвердилися. Перед початком запропоновані чистий рушник, одноразові капці та освіжаючий душ. В ванній є різні шампуні, то можна навіть обрати. Також пропонує чай/каву перед початком та в перерві. Сервіс достойний та наче прийшов в гості до знайомої.
Після всіх початкових ритуалів, вона включила режим тигриці, перейшовши в ігриву кішечку і затягла мене до ліжка. Міньєтиком був здивований, оскільки Аліночка не лише поверхнево брала, а робила горловий, на всю довжину, а в мене вже ж і дуже коротенький. Це не обговорювалось якось попередньо, але зроблено прям дійсно з віддачею. Все в резинці. Після перейшли ми в класичну позу. Що варто зазначити, так це те, що дівчина відчуває, зручно чи ні партнеру і поза коригується. Далі перегорнулись і вже я дивився на неї знизу. Руками можна брати все, тож нехтувати такою гарною груддю - це себе не поважати. Натуральна, м'ягкенька, в розмірах я не дуже розбираюсь, проте в мою руку повністю не вмістилася. Так, трошички опущена, але ж все своє і виглядає чудово. Зверху тазом працює добре, роблячи цікаві візерунки. Ну і перед перервою завершували позою доггі. Там я її і довів до повного розслаблення. А сам щось або перенервував перед зустріччю, або перетерпів в процессі, то мій стояв, не падав і не хтів стріляти. Взяли час для невеличкого відпочинку перед другим заходом. Мені зробили легкий массаж. За другим разом вона знову почала з міньєтику на повну, а там вже змінювали пози, крутилися до завершення часу. Я так і не завершив, а Аліночку трохи втомив. Час від часу додавали змазки, бо навіть прозвучала фраза, наче клич о порятунку "Це ж скільки можна так тра***ся!" Ну вже вирішив є, як є, дівчину поганяв добре, а самому хвилювання не дало спустити.
Итого:
ТТХ - 4+
Моя суб'єктивна оцінка. На свій вік виглядає дуже добре. Все чисто, гарно, розкуто.
КС - 5
В цьому компоненті відмінно. Старанна, з енергією та віддачею.
МН - 5+
Від горлового був приємно здивований. Тому не маю права зменшувати її навички та вміння.
Отношение к клиенту - 5
Вже описав. Зустріч проходить приємно та доброзичливо
ШГ - Не пробував, але заявлено. В арсеналі в неї є широкий вибір послуг. Я йшов на класику, тому не питав.
ЦВ - я побачив її ще за ціною 3000 національних доларів. Але потрапив вже по 3500. Наразі коливання та інфляція такі, що важко передбачити сьогодення.
Пойду ли я еще? - Більше ні, чим так. Зустріч була гарна, але трохи не мій формат. Проте очікування були того варті.
Рекомендации - Так, рекомендую для шанувальників гарних дам. Вона не прям струнка, як щойно вийшла з спорт-залу, і не 20-річна дівчина. Але досвідчена, справу свою знає і робить добре.
Не скажу, що я прям на 100% задоволений зустріччу. Але тут питання не до дівчини, а до особистої мозкової активності. Шкода, що так і не зміг фінішувати в Аліну. Сподобалося, що можливо її довести до фінішу, до справжнього, а не награнного. Не з кожною такого можна досягти. Для деяких це може бути навіть скарб, тому що вона справжня, жива та може втілити в реальність дуже багато активностей.
Пропуск выписал.
Почтовик барахлит немного. Если письмо с паролем не пришло, напиши админу. Пришлет в ручном режиме.
Отправил автору письмо.