Сексуальный пульс Украины!!!
Первый и единственный отечественный форум филателистов и нумизматов.
Только здесь, вдали от посторонних глаз, славные потомки запорожских казаков обмениваются монетами, марками и значками, обсуждают геральдику и прочие предметы коллекционирования.
Только культурный человек, услышав про классику, понимает что анала не будет!
Вы не зашли.
Пользователь под ником маленький козачок прислал на мыло, за что получает звание Ебака
За перший АТЧЁТ звання не отримав,пишу дал_...
контактний номер був знайдений в нєт_ по с_нькє,хз на якому сайт_,але опосля пошукавши в сєт_ данний номер знайшлися оголошення про полову єблю за грош_...
фото як_ були знайден_ не в_дпов_дають д_йсност_,але...
поперлися ми з атаманом _ полковником шукати кохання за грош_...
подзвонили...
-К_ко коштують ваш_ ласки?
-600грн!
-А мона по 500?
-Ну ми не наєм...
-Нас троє,зара приїдемо з алкашкой,подивимось на "апарати" _ "парєшаєм",чи будемо трахати,чи нє...Ок?
-ОК!чєкаємо на Тарас_вськ_й,ХХ.
_замётано,кицьки!
приїхали...
по мєсту три тёли-чорнява,блонда(перг_дроль) _ цицьката....(фс_ тёли як на мене досить єбатєльни.є з чого вибрати! коли виходив з*явилось щє 2-одже загалом на хат_ 5теро.)
тёли ц_лком єбатєльн_,на в_дм_ну в_д багатьох кантор за так_ грош_...представилися Настями...
почали випивати...
"старш_" почали заганяти ацк_є базари,мен_ залишалось тихенько п_ддакувать!
п_сля п_вгодини базар_в,склонєн_я до группен сексу _ р_зних збоджень,тьоли почали нервувати _ намагались пошвидше нас здихатись...
я вибрав соб_ чорняву з Бердичева(як вона сказала-пот_м представилась Аллою) _ п_шов в душ.
мала рок_в з 20-22,десь 170см зросту,50кг,груди десь 1,5-2(мала каже шо мал_,але мен_ сподобалось!(в паслєдств__ зм_г потрахати м_ж них)),дуже еротично звисають!
поки я п_дмивав свої "чресла",мої повководц_ встигли посратися з д_вками _ один з нас п_шов...
я п_шов маслати свою малу...
роздягнув її(нормальна б_лизна),коли зн_мав трусєля отримав випадково кол_ном в лоба...сказав шо за це +15хв. часу!
сказала "пасмотр_м".
м_й "нєфр_товий корєнь" п_днявся в_д спогляданя красивої ф_гурки _ мала натягнула руцями гандона...почала смоктати,але я сказав,шо м_нєта залишимо на пот_м!
погодилась...
вклав в класику _ р_зко ув_йшов-мала зойкнула...пер-пер...кажу "перескакуй в наєздн_цу"!
без питань...
на початку "цифрувала",апасля був трушний аналог...
вродє к_нчила 2 рази...
груди ман_л_...зак_нч_в раком в той час коли вона стискала мої яйц_...
п_здёж про фсяку єрєсь...помяв її троха...одягнула прєз-фтарой заход...
д_нам_чно-зверху,знизу,раком,м_ж грудей(аж прєз луснув),переодягнулись-ноги мен_ на плеч_ _ арбайтен...втомився...алкашка брала своє...кажу працюй ротиком-ноу питаннь!
хвилин з десять смоктала як нав_женна...отстрєл...т_сканьє...помивка(об_цяла савмєсную,але уп_зд_ла кур_ть)...
п_д час процесу хвилин через 70-75 падружк_ грюкали в двер_...
цифри...
ТТХ -тверда 4 (якби зубки були р_вн_ш_ _ меньш_ було б 5)
КС - 4
МН 3+(н_жно,м_сцями з зубками)
Отношение к клиенту - 4 (норм_к,аби ще на старших пацан_в не вякала,було б 5)
ШГ (шеколадный глаз) - 0. п_д час процесу просила в дупку не залазити...
ЦВ(цена вопроса) - за прайсом 600. п_сля тёрок са старта-заплатив 500....трахались 1,5години не рахуючи 30хвилин п_здєжа _ вип_ван_я...
Пойду ли я еще?---вродє дала св_й власний номер-як буде можлив_сть запросити до себе-обовьязково скористаюсь!
хата-4
траходром-4
враження-не дарма витрачен_ грош_.
п.с. старш_ товариш_,поки я _пався,накидалися _ п_втора години п_зд_ли з блядями "не за шо"...слали один одного на х... _ таке _нше...
а мен_ сподобалось)))
Перенес